QUICKIE Q700-UP FStårullestol

Den ultimate forhjulsdrevne rullestolen med ståfunksjon.

Nå kan du utnytte alle fordelene med å stå samtidig som du får en stol med gode kjøreegenskaper såvel ute som inne. Stolen har en suveren fjæring og god kjørekomfort. Med Sedeo Active Flex ryggpute får du en enestående tilpasset ryggløsning. Q700-UP F gir en oppreisingsfunksjon med god støtte. 

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Q700-UP F Stårullestol elektrisk
Q700-UP F i kontrakt

Q700-UP F i kontrakt

Q700-UP F i Delkontrakt 20. 
Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk med elektrisk ståfunksjon - for voksne
Q700-UP F leveres med elektrisk ståfunksjon, seteløft, tilt, ryggvinkling og benstøtteregulering. Med Sedeo Aktiv Flex dyp ryggpute og Sedeo Support setepute vil du finne den beste tilpasning til ditt behov. Med R-Net kontrollsystem og knapperegulering av funksjoner har du en god funksjonell stol med ståfunksjon! 

 

Forhjulsdrift - god ytelse - inne og ute

Forhjulsdrevet

Forhjulsdrift - god ytelse - inne og ute

Med sin forhjulsdrift blander Q700-UP F enkelt kravene til enkel manøvrering innendørs med overlegen ytelse utendørs. Med uavhengig fjæring på alle hjul og gyrokontroll, får du den jevneste, mest stabile kjøringen og en suveren trekkraft!

  • Med drivhjulene plassert foran, kan Q700-UP F ta de skarpeste 90° svingene, ideelt når du nærmer deg gjenstander eller skal kjøre inn og ut av bil. Fordi det ikke er noen svinghjul som tar opp plass foran, kan du også komme nærmere. I tillegg, med en lav setehøyde fra kun 450 mm, er det ingen grunn til å bekymre seg for å passe under gjenstander som bord heller.

  • Forsere hindringer enkelt (og komfortabelt) med uavhengig fjæring på alle hjul. Fordi drivhjulene er foran, kan du også komme over større hindringer, noe som resulterer i jevnere overganger og ytterligere reduksjon i vibrasjoner. I tillegg, siden det er mer vekt foran, er den mer stabil hvis du kjører ofte i nedoverbakke også.

SEDEO PRO FLEXIBLE BACK

Fordypning som må føles for å bli trodd!

I motsetning til andre faste rygger, former den fleksible ryggen seg rundt og  etter ryggradens form for å gi full kontakt, komfort og stabilitet. Fordi den former seg rundt deg, vil de integrerte sidestøttene gi deg enda mer støtte. Den får skummet til å forme seg etter dine anatomiske kurver og holder deg i stabil sittestilling.

Se video
Fordypning som må føles for å bli trodd!

Fingerspisskontroll

Kontroller omgivelsene dine selv med Q500 F SEDEO PRO og den avanserte betjeningsteknologien. Tilgjengelig både med VR2-kontrollenheten og den overlegne R-Net avanserte joysticken. Den store, lettleste HD-skjermen og de enkle vippebryterne gjør kontrollen intuitiv.

OMGIVELSESKONTROLL
Du tar kontroll over omgivelsene dine med den integrerte infrarøde funksjonaliteten. Styr TV-er, dokkingstasjoner og andre enheter  enkelt med joysticken.

BLUETOOTH & I-DRIVE 

Styr telefonen, datamaskinen, nettbrettet og alle andre Bluetooth- og i-enheter med denne nyttige ekstrafunksjonen. Koble til og kontroller opptil fire enheter.

QUICKIES PATENTERTE KNAPPER MED FUNKSJONSTILDELING

Endre funksjonen til knappene på styrespaken til ønsket kommando med QUICKIEs patenterte knapper med funksjonstildeling. Videre kan du tilordne en andre (langt trykk) funksjon til knappene og få raskere og enklere tilgang til ofte brukte funksjoner uten å måtte bruke joysticken.

Switch-It betjeningsenheter

Hvis du kjører med en tradisjonell joystick og du opplever at det ikke er den beste løsningen, kan du med å bytte til alternative kontroller fullt ut oppleve kjøreegenskapene og fordelene med Q500.

Finn ut mer!
Switch-It MicroGuide Mini Proporsjonal Joystick

MicroGuide

En liten joystick som krever svært lite styrke

Switch-It MicroPilot joystick

MicroPilot

Joystick styring uten bevegelse

VersaGuide en kompakt joystick fra Switch-It

VersaGuide

Kompakt, robust joystick

Dual Pro™ hodestyring fra Switch-It

Dual Pro™

Hodestyring for intuitiv kjøring

Switch-It kontaktstyrt hodestyring

Kontaktstyrte hodestyringer

Hodestyringer med nærhetsbrytere

Switch-It TouchDrive 2 styreenhet

TouchDrive 2

Touchscreen

Switch-It Ctrl+5 brytere til rullestoler

Ctrl+5 Brytere

Lett tilgang til programmerbare funksjoner i rullestolen

Switch-It DriveStation beregningsenhet

DriveStation

Ergonomisk controller til elektrisk rullestol

Link-It Monteringssystemer

Monterings-system Link-It

Til montering av kontrollenheter på rullestoler

Switch-It hakestyring monteringssystem

Monterings-system for hakestyring

Monteringssystem til hakestyring

Switch-It Allround Joystick

Allround Joystick

Multifunksjonell joystick til rullestoler

Switch-It kontakter til fjernstyring

Kontakter til fjernstyring

Individuelle kontakter til individuell tilgang

SWITCH-IT Vigo hodestyring

Vigo hodestyring

En diskret, proporsjonal hodestyring for elektrisk rullestol og hodestyrt mus i én og samme løsning.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:640 mm
Totallengde:1270 - 1320 mm
Setebredde:380 – 560 mm
Setedybde:400 – 540 mm
Setetilt:0 - 22°
Legglengde:320 - 420 mm (elektriske, sentermonterte)
Rygghøyde:560 - 760mm
Ryggvinkel:85° - 175°
Ryggvinkel:175° (elektrisk ryggvinkling)
Snuradius:735 mm
Svinghjul:9"
Drivhjul:14"
Farger:Sort (7 dekorfarger)
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:Maksimum 40 km (80 Ah batterier) (avhengig av forhold)
Hastighetsvalg:6 & 8 km/t (standard), 10 & 12.5 km/t (valgmulighet)
Batterier:60 Ah eller 80 Ah
Maksimum hellingsgrad:
Maks kantklatring:75 mm
Lys og blinklys:Ja
Elektronikk:R-Net controller
Totalvekt:fra 133 kg (inkl. 60 Ah batterier)
Maks. brukervekt:120 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3