QUICKIE Puma 40 RWDBakhjulsdrevet elektrisk rullestol

Den gode kjøreopplevelsen både inne og ute

Rullestolen er ekstremt stødig og retningsstabil. Det unike fjæringssystemet gjør at du kan holde høy hastighet, selv på ujevnt underlag. Stolen følger dine kommandoer nøyaktig ved alle hastigheter og med minimalt behov for korrigeringer. Puma 40 takler lett litt terreng og krevende underlag. Ved innendørs bruk drar brukeren fordel av god manøvreringsevne, liten svingradius og lav setehøyde. Gyro retningskontroll hjelper deg å svinge trygt og kontrollert dersom du benytter spesialstyringer, og ellers på små flater.

Puma 40 er utstyrt med det helt nyutviklede setesystemet Sedeo Pro+, som i tillegg til høy sittekomfort, har en rekke innebygde justeringsmuligheter for enkel tilpassing.

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Puma 40 RWD elektrisk rullestol
Topp kjøreegenskaper, maks uavhengighet

Topp kjøreegenskaper, maks uavhengighet

Vår Puma 40 elektriske rullestol er designet for høy ytelse både inne og ute. Meget stabil, robust og enkel å betjene. "Full Track Suspension System" (FTSS) er et system som sikrer deg en myk og behagelig kjøring med minst mulig påvirkning fra ujevnt underlag. Svært enkel å manøvrere ute, samtidig som den egner seg godt til bruk inne.
 

Ergonomisk seteenhet med mange tilpasningsmuligheter

Ergonomisk seteenhet med mange tilpasningsmuligheter

Kjenn et nytt nivå av sittekomfort med vårt prisvinnende Sedeo Pro setesystem. Det kombinerer en meget funksjonell og justerbar seteramme med et godt utvalg støtte og posisjoneringsmuligheter. Dette gir deg uendelige muligheter for å tilpasse til ditt behov i dag og i fremtiden. I tillegg får du avanserte elektriske funksjoner for beste komfort og uavhengighet.

Be om en QUICKIE Puma 40 RWD demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Type:Bakhjulsdrift
Totalbredde:61 cm (13" drivhjul), 65.5 cm (14" drivhjul)
Totallengde:111.5 cm (RWD)
Setebredde:36 - 60 cm
Setehøyde:41 - 50.5 cm (uten pute)
Setedybde:42 - 64 cm
Setetilt:0 - 45°
Rygghøyde:48 - 67 cm
Ryggvinkel:90 - 135°
Armlenshøyde:17 - 29 cm
Snuradius:60 cm (FWD); 85 cm (RWD)
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:49.9 km (74 Ah)
Hastighetsvalg:6, 10 km/t
Batterier:40, 60, 74 Ah
Maksimum hellingsgrad:10°
Maks kantklatring:8 cm (RWD)
Elektronikk:Shark, DX, VR2, R-net
Minste rullestolvekt:97.6 (ekskl. batterier), 126 kg (inkl. batterier)
Maks. brukervekt:160 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon