Elektriske rullestoler / Elrullstol / Extreme X8 barn

Extreme X8 barnElektrisk rullestol med 4-hjulstrekk

Elektrisk rullestol med firehjulstrekk!

- Suveren framkommelighet
- Enkel manøvrering inne og ute - kort og kompakt
- Trygg og stabil løsning for utendørs kjøring – også for ledsager

Extreme X8 er mer enn en vanlig elektrisk rullestol. Uansett hvor ferden går, gir Extreme X8 deg en følelse av trygghet. Visshet om at du ikke kjører deg fast, er noe du setter pris på enten du kjører stolen selv eller du kjører som ledsager. Fire effektive InLine motorer gir opptil 35 km rekkevidde. 

Med liten snuradius og enkel manøvrering egner Extreme X8 seg også godt i bymiljøer og for ledsagerstrying. 

Extreme X8 for barn/unge leveres med et godt og komfortabelt sete, tilgjengelig helt ned til setebredde 31 cm. Er du på utkikk etter Extreme X8 til voksne? På denne linken finner du den!

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested
Extreme X8 byr på det lille ekstra

Extreme X8 byr på det lille ekstra

Som standard er Extreme X8 for barn utstyrt med et komplett setesystem som er tilpasset mindre kropper. Den har alle elektriske setefunksjoner (seteløft, tilt og ryggvinkel), sentermontert benstøtte, hoftebelte, joystick og knappestyring. 

Extreme X8 har også et stort tilbehørsprogram som inkluderer alternative styringer, seteløsninger, sitteputer, regntøy og annet - alt for at rullestolen skal fungere optimalt for akkurat deg! Vi tilpasser selvsagt også løsninger for individuelle behov.

Extreme X8 er kollisjonstestet og godkjent som sete i kjøretøy, og dersom du har behov for det, finnes det også fester for enkelt å heise hele stolen med kran!

Savner du noe?  Ta kontakt med oss, vi lytter gjerne til dine innspill. Ha en fin dag utendørs!

Extreme X8 også for de yngre!

Extreme X8 også for de yngre!

Kjøreegenskapene må oppleves – ta kontakt så avtaler vi en prøvetur – vi garanterer smil når du har kjørt en tur!

Understellet er bygget for optimal kontakt med underlaget. Extreme X8 tar seg enkelt og trygt over hindringer og gjennom vanskelig underlag - både i byen og i terrenget. 
I ekstra krevende terreng kan Extreme X8 settes i «Tanks Modus» - dette låser hjulene i fartsretningen og stolen styres som en beltevogn. Dette gir unik framkommelighet og enda tryggere manøvrering.

Ekstra stort dekkvolum gjør at vibrasjoner og støt absorberes i understellet og gir bedre kjørekomfort. Ved å justere dekktrykket kan Extreme X8 tilpasses det underlaget og de kjøreforholdene der du ønsker å benytte rullestolen.

Ingen hindringer!

Ingen hindringer!

Extreme X8 tar deg ikke opp Galdhøpiggen, men vi kan love deg trygg og enkel ferdsel over de fleste andre hindre du møter på din vei.

4-hjuls trekk gir kontrollert kjøring over hindringer og i hellende terreng.

Perfekt for barn og unge!

Perfekt for barn og unge!

Extreme X8 leveres med seteløsning fra setebredde 31 cm og er den perfekte arvtager for deg som vokser ut av Raptor eller er avhengig av å kunne styre rullestolen med joystick.

Har du god armfunksjon og ser etter en løsning med manuell styring med ratt? Da tror vi at Raptor er svaret! På denne linken kan du lese mer om Raptor.

Be om en Extreme X8 barn demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:710 mm
Totallengde:1030 mm (uten benstøtte)
Setebredde:310-400 mm Junior-sete
Setehøyde:560 - 860 mm (med pute)
Setedybde:320-530 mm Juniorsete
Setetilt elektrisk:0° - 45°
Seteløft:0 - 30 cm
Rygghøyde:380 - 460 mm (Juniorsete)
Ryggvinkel:Elektrisk 0º til 160º
Armlenshøyde:220 til 390 mm
Snuradius:660 mm
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:35 km (avhengig av forhold)
Hastighetsvalg:10 km/t
Batterier:90 Ah
Maks kantklatring:120 mm
Lys og blinklys:Ja
Elektronikk:R-Net
Minste rullestolvekt:fra 168 kg
Maks. brukervekt:155 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3