Elektriske rullestoler / Elektriske rullestoler innendørs

Elektriske rullestoler innendørs

Du finner Real arbeidsstoler for både voksne og barn i vår kontrakt med NAV. Alle Real 6100 plus-stolene har elektrisk fremdrift og elektrisk seteløft. Real-stolene har midthjulsdrift og kan dreie rundt sin egen akse. Dette gir stolene en meget liten snu-diameter hvilket er en stor fordel for stoler som skal benyttes innendørs! Ser du etter manuell arbeidsstol vil du finne disse under Sitte & Stå - Mercado - Real manuelle arbeidsstoler.

REAL 6100 PLUS

REAL 6100 PLUS

Real elektrisk arbeidsstol for voksne til bruk innendørs

  • Vinner i Delkontrakt 25, høy og lav modell
  • En sikker vinner innendørs!
REAL 6100 PLUS (EL)

REAL 6100 PLUS (EL)

Real elektrisk arbeidsstol for barn/små voksne til bruk innendørs

  • Rangert som nr. 2 i Delkontrakt 28.

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3 
Når bena er så svake at du ikke kan bevege deg selv, er en elektrisk rullestol et perfekt alternativ. Dette stiller store krav til stolens funksjon og kvalitet. Stolen skal være komfortabel, gi en ergonomisk riktig sittestilling og gi deg mulighet til å bevege deg hvor du vil.

Våre elektriske rullestoler har svært liten svingradius og er veldig god over terskler (3,8 cm). Vår elektrisk drevne rullestol, Real 6100 plus er det perfekte supplement til en tradisjonell rullestol for innendørs aktiviteter.