Elektriske rullestoler / Mercado Medic / Elektriske rullestoler innendørs

Elektriske rullestoler innendørs

Du finner Real arbeidsstoler for både voksne og barn i vår kontrakt med NAV. Alle Real 6100plus-stolene har elektrisk fremdrift og seteløft. Real-stolene har midthjulsdrift og kan dreie rundt sin egen akse. Dette gir stolene en meget liten snu-diameter hvilket er en stor fordel for stoler som skal benyttes innendørs! Ser du etter manuell arbeidsstol vil du finne disse under Andre Produkter - Mercado - Real manuelle arbeidsstoler.

Real 6100 Plus

Real 6100 Plus

Real elektrisk arbeidsstol for voksne til bruk innendørs

Real 6100 Plus Jr.

Real 6100 Plus Jr.

Real elektrisk arbeidsstol for barn/små voksne til bruk innendørs

Real 6100 Plus Kid

Real 6100 Plus Kid

Real elektrisk arbeidsstol for barn/små voksne til bruk innendørs

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2