Elektriske rullestoler / STERLING / Scootere / STERLING Elite² Plus

STERLING Elite² Plus

Smidig, sterk og komfortabel!

Ser du etter en scooter som er trygg, god å kjøre og samtidig god til å ta seg frem på forskjellige underlag? Da er Elite² Plus den 3-hjuls scooteren du bør prøve! Den har høy grad av kjørekomfort og stor plass for bena. Scooteren har fjæring foran og bak for beste komfort og kjøreegenskaper. Med kun ett hjul foran gjør det enklere å manøvrere på ujevnt underlag og, særlig der plassen er liten. Kort sagt; en god, kompakt scooter som er lett å manøvrere. At den er enkel å vedlikeholde er også et pluss. Ønsker du en demonstrasjon? Fyll inn i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg!
 

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested Sterling Elite 2 plus 3 hjul
Sterling tar seg frem!

Sterling tar seg frem!

Du kan stole på din Sterling Elite II plus, både sommer og vinter!  Klikk på bildet og se video! 

God benplass

God benplass

Elite 2 plus er scooteren med best plass for bena. Riktig innstilling av sete og rattstamme samt god plassering av bena er de viktigste faktorene for en behagelig kjøretur. 

Hydraulisk fjæring bak

Hydraulisk fjæring bak

God fjæring foran og bak, frikoblingsmekanisme og tippesikring. Gir deg både komfort og sikkerhet på kjøreturen.

Komfortabelt sete

Komfortabelt sete

Et komfortabelt og innstillbart sete. Leveres standard med ryggstøtteforlenger, men hodestøtte kan fås som tilbehør istedetfor ryggforlengeren.

Be om en STERLING Elite² Plus demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Versjon:3-hjul
Totalbredde:65 cm
Totallengde:139 cm
Setehøyde:44 - 54 cm
Snuradius:82 cm
Svinghjul:14”
Drivhjul:14”
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:ca. 44 km
Hastighetsvalg:10 km/t
Batterier:73 Ah
Maksimum hellingsgrad:10º ved 175 kg
Lys og blinklys:Ja
Totalvekt:140 kg (inkl.batterier)
Maks. brukervekt:175 kg
Transport
KollisjonstestetDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.