Elite² Plus

Komfort og styrke på 3 hjul!

Ser du etter en scooter som er trygg, god å kjøre og samtidig god til å ta seg frem på forskjellige underlag? Da er Elite² Plus den 3-hjuls scooteren du bør prøve! Den har høy grad av kjørekomfort og stor plass for bena. Scooteren har fjæring foran og bak for beste komfort og kjøreegenskaper. Med kun ett hjul foran gjør det enklere å manøvrere, særlig der plassen er liten. Kort sagt; en god, kompakt scooter som er lett å manøvrere. At den er enkel å vedlikeholde er også et pluss.
 

Les mer >

Sterling Elite 2 plus 3 hjul
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Elite² Plus tar seg frem i snø
Elite 2 plus tar det frem utendørs også i snø!
Kan også manøvreres innendørs!

Bilder

Video

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.