Elektriske rullestoler / Scootere / STERLING Elite2

STERLING Elite2Elektrisk rullestol

Smidig, sterk og komfortabel! Få den beste bakkekontakt med 3-hjuling!

Ser du etter en scooter som er trygg, god å kjøre og samtidig god til å ta seg frem på forskjellige underlag? Da er Elite2 den 3-hjuls scooteren du bør prøve!

Elite2 har høy grad av kjørekomfort med god fjæring både foran og bak. Med kun ett hjul foran er det enklere å manøvrere på ujevnt underlag og særlig der det er liten plass. I tillegg gir det god plass til ulik plassering av bena ut fra for eksempel kjøreforhold og god sikt og kontroll på underlaget foran scooteren. Kort sagt; en god, kompakt scooter som er lett å manøvrere. At den er enkel å vedlikeholde er også et pluss.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Farge på bildet kan avvike fra levert produkt.

Fra 15. mars kommer Elite2 på kontrakt både i 10km/t og 15km/t.
 

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Sterling tar seg frem!

Sterling tar seg frem!

Du kan stole på din Elite2 Plus, både sommer og vinter!  Klikk på bildet og se video! 

God benplass

God benplass

Elite2 Plus er scooteren med best plass for bena. Riktig innstilling av sete og rattstamme samt god plassering av bena er blant de viktigste faktorene for en trygg og behagelig kjøretur. 

Hydraulisk fjæring

Hydraulisk fjæring

God fjæring både foran og bak gir en komfortabel kjøretur. Opplever du smerter i kroppen ved kjøring i ulendt terreng? Prøv Elite2 og se om dette kan være løsningen for deg! 

Komfortabelt sete

Komfortabelt sete

Elite2 har et komfortabelt og innstillbart sete. Setet har rotasjon og seteforskyver slik at det er enkelt å komme på plass på scooteren og til en behagelig kjørestilling. Armlenene er oppfellbare for enda eklere forflytning. Ryggen har manuell ryggvinkelregulering. Hodestøtte er tilgjengelig som tilbehør.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Versjon:3-hjul
Totalbredde:65 cm
Totallengde:139 cm
Setehøyde:44 - 54 cm
Snuradius:82 cm
Svinghjul:14”
Drivhjul:14”
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:(avhengig av forhold) ca. 44 km
Hastighetsvalg:10 eller 15 km/t
Batterier:73 Ah
Maksimum hellingsgrad:10º ved 175 kg
Lys og blinklys:Ja
Totalvekt:140 kg (inkl.batterier)
Maks. brukervekt:175 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Nei! Forsøk ikke på dette. De er helt forskjellige med ulik voltstyrke. 

Det er noen ting du må gjøre før du setter din scooter til lagring over vinteren. Før den settes bort bør du topplade batteriene. Sett de på lading i 24 timer eller mer. Koble fra batteriboksen eller kablene fra scooteren. hvis mulig og det er trygt å gjøre det, frigjør parkeringsbremsen (frihjul) Hold scooteren så tørr og varm som mulig gjennom vinteren (helst i en garasje/kjeller). Koble til batterier/ledninger ca en gang per måned for å lade opp i 24 timer eller mer.  Dersom du har separat lader, kan det være enklere å plassere batteriene på en tørr og godt ventilert plass og lade de der en gang i måneden. 

Nei!  Selv om disse batteriene kan se like ut, så er de ikke de samme! De er oppbygget på forskjellige måter og virker på ulike måter. Dersom du forsøker å bruke et bilbatteri vil dette ikke virke. 

Dessverre så tilbyr vi ikke denne tjenesten. Dersom du velger å kjøpe en scooter privat, så selger vi våre scootere gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Gå inn på deres webside og se priser på vår 3-hjul scooter der. 

Været kan påvirke en del dersom det er svært kaldt og/eller fuktig. Årsaken til dette er at alle batterier vil mist sin kraft raskere i kaldt og fuktig vær. Dette er en av grunnene til at du bør lade batteriene hyppig slik at de er fulladet hver gang du skal ut å kjøre. Det kan også variere mye dersom du kjører i ulendt terreng med mange bakker. Da vil scooteren måtte bruke mer kraft.