Elite² Plus

Komfort og stil på 3 hjul!

Elite² Plus er en 3-hjuls scooter som har høy komfort med stor plass for bena. Ingen andre scootere på markedet har så stor benplass. En unik produksjonsteknikk av gulvflatens materiale gjør den dessuten svært motstandsdyktig mot riper og støt. Scooteren har fjæring foran og bak for beste komfort og kjøreegenskaper. Kort sagt; en god, kompakt scooter som er lett å manøvrere. At den er enkel å vedlikeholde er også et pluss.
 

Les mer >

Sterling Elite 2 plus 3 hjul
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Best i klassen på benplass!
Elite2 Plus
Elite2 Plus

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.