QUICKIE Puma 40 FWDForhjulsdrevet elektrisk rullestol

En perfekt kombinasjon av funksjonalitet, komfort og design.

Puma 40 FWD passer godt for brukere som sitter i rullestolen store deler av dagen og som har behov for god sittekomfort. Brukere av Puma har behov for en rullestol som fungerer godt innendørs, utendørs og som sete i kjøretøy. Mange av Pumas brukere kjører også bil selv sittende i rullestolen. De elektriske funksjonene på sittenheten gir også mulighet for god posisjonering på førerplassen. Er det behov for ledsagerstyring finnes dette i flere varianter. 

Puma er godkjent i kollisjonstest.

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested
Utmerket kjøreopplevelse, maksimal selvstendighet!

Utmerket kjøreopplevelse, maksimal selvstendighet!

Puma 40 er utrolig mangesidig, robust og enkel å kjøre, både inne og ute. Puma 40 finnes både med fram- og bakhjulsdrift og med det topp moderne fjæringssystemet Full Track Suspension System (FTSS) som gir en jevn og stabil kjøreopplevelse i alle hastigheter.

Smidig manøvrering ved begrenset plass

Smidig manøvrering ved begrenset plass

Kombinasjonen av smal totalbredde, kort totallengde og tippesikringenes plassering gir best mulig forhold for manøvrering når plassen er liten. Plassering av hjulene gjør Puma 40 unik når det gjelder inn- og utkjøring og manøvrering i bil.

Standard

Standard

Bryterpanel for setefunksjoner, gyro for retningsstabilitet, LED-lys og skjermer. Utstyr de fleste velger på en slik stol. Alt dette er selvfølgelig standard på Puma 40. Puma 40 finnes også som bakhjulsdrevet med samme utstyr.

Be om en QUICKIE Puma 40 FWD demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Type:Forhjulsdrift
Totalbredde:Totalbredde med 13" drivhjul: 61 cm. Totalbredde med 14" drivhjul: 65,5 cm
Totallengde:FWD: 110 cm
Setebredde:36 - 60 cm
Setehøyde:Justerbar: 41/43,5/46/48,5/51 cm
Setedybde:42 - 64 cm
Setetilt:0°- 45°
Rygghøyde:44 - 67 cm
Ryggvinkel:90° - 135°
Snuradius:58,5 cm (FWD) (ISO 7176-5)
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:49.9 km (74 Ah)
Hastighetsvalg:10 km/t (kan justeres ned)
Batterier:50-74 Ah (C20) ca (ISO 7176-4)
Maksimum hellingsgrad:
Maks kantklatring:FWD 60 mm
Elektronikk:Penny & Giles
Maks. brukervekt:160 kg (med bilfeste 136 kg)
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.

Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 

Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.

www.sunmedwebiq.com

Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 

 1 2 3