Sitte & Stå / JAY / Rygger / J3 Carbon rygg

JAY J3 CarbonRullestolrygg

Støtten du trenger for å være aktiv

Designet for å kunne tilby en lett og lekker fast rygg til alle aktive brukere. J3 Carbon ryggen gir korrekt støtte for bekkenet og stabilitet for ryggen. Dette gir deg den stabilitet du trenger for å være aktiv lengre.  
 

Be om brosjyre
JAY J3 Carbon Rygg
Den er så lett...

Den er så lett...

Carbon er lett og sterkt- og derfor et ideelt materiale til denne ryggen. Den gir samme styrke som aluminium (men er 60% lettere).
J3 Carbon ryggen reduserer vekten en rullestolbruker kjører hver dag. Du vil kjenne forskjellen!

.... OG ELEGANT!
J3 Carbon ryggen imponerer med sin unike og delikate finish. Den har et aktivt og stilrent design, som er meget elegant.
 
Velg din rygg

Velg din rygg

Ulike behov krever ulike løsninger. De fire rygghøydene (17, 24, 30 og 38 cm) gir aktive brukere lav- medium ryggstøtte. 5 cm dybde gir også "lett" sidestøtte.

Monteringsalternativ for både fastrammestoler og sammenleggbare stoler

Monteringsalternativ for både fastrammestoler og sammenleggbare stoler

Den faste monteringen gir mulighet for en vektoptimalisert løsning for fastrammestoler. Alternativt, quick-release montering gjør det enkelt å ta av ryggen, hvilket er ideelt for sammenleggbare stoler. Uansett valg, begge monteringsalternativene er designaet på en måte som er enkel å håndtere. 2-punktsmontering og samme mulighet for justering i vinkel, dybde, høyde og bredde.

Passer alle rullestoler!
Om du har en fastramme eller en sammenleggbar rullestol kan du velge en J3 Carbon rygg. Fast brakett ellerhurtigkopling passer de ulike modellene.
 

Tilbehørslomme

Tilbehørslomme

Hvor er nøklene mine?
Det er god plass til nøkler og personlige eiendeler i lommen som er integrert i ryggtrekkforlengeren. Denne dekker åpningen mellom ryggen og sitteputen. Lommen har glidelås!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:31 / 36 / 41 / 46 cm
Totalhøyde:17 - 38 cm
Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Alternativer

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support