Xtreme Active

Flat og stabil sittepute for aktive brukere med høy risiko for trykksår

Xtreme Active er en stabil, trykksårforebyggende pute, utviklet for trygg og enkel stillingsendring og forflytning. Den selvjusterende oljepaden sikrer god trykkfordeling over tid. Puten er klar til bruk rett ut av eksen og krever minimalt med vedlikehold. '

Den flate, myke fronten på puten gjør puten ideell til brukere som endrer stilling i løpet av dagen eller som forflytter seg selv. Bruker kan sitte hvor som helst på puten og fortsatt ha mykt materiale under baken.

Sitteputens høyde gjør puten godt egnet i alle rullestoler. 

Xtreme Active leveres med mikroklimatisk trekk som standard. Inkontinenstrekk kan leveres som tilbehør. Ved behov kan Xtreme Active kompletteres med posisjoneringskomponenter for bena.

Les mer >

JAY Xtreme Active trykkavlastende pute

Media og dokumentasjon

JAY Xtreme Active (Lifestyle)
JAY Xtreme Active Wheelchair Cushion (Lifestyle 2)
JAY Xtreme Active Wheelchair Cushion (Full view)

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.