Manuelle Rullestoler / BREEZY / Tilt in Space / BREEZY Cirrus G5

BREEZY Cirrus G5

Komfortabel og funksjonell komfortrullestol

Cirrus G5 er en rullestol med gode tilpasningsmuligheter og unik tiltfunksjon. Armlener følger ryggen for maksimal støtte for armene. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt utvalg tilbehør til Cirrus G5, også elektriske funksjoner om du har behov for litt hjelp. 

Åpne tilbehørsbrosjyre

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested Komfortstolen Cirrus G5
Enda enklere stillingsendring

Enda enklere stillingsendring

Cirrus G5 kan leveres med elektrisk betjening av tilt og ryggvinkel. Elektrisk betjening gir enda enklere håndtering av stillingsforandring, spesielt i de tilfellene der bruker ønsker og har mulighet til å gjennomføre stillingsendringen selv. Selvstendig stillingsendring vil i de fleste tilfeller føre til hyppigere bruk av funksjonene, noe som gir gevinst både for helse og velvære.

Trygg og enkel forflytning

Trygg og enkel forflytning

Sleidesetet bidrar til enklere og tryggere forflytning. Ved å trekke sleidesetet fram vil brukeren komme godt fram i rullestolen. Dette gir optimalt utgangspunkt for forflytning, samt gjør det svært enkelt å legge på seil. Når brukeren forflyttes tilbake til rullestolen vil sleidesetet hjelpe brukeren godt inn i rullestolen uten behov for tunge ekstra-løft fra ledsager sin side. Dette gir redusert belastning for ledsager og mer behagelig forflytning for bruker.

Optimale muligheter for stillingsendring

Optimale muligheter for stillingsendring

Med hele 33º tilt og 35º ryggvinkelregulering gir Cirrus G5 optimale muligheter for stillingsendring. Sammen med vinkelregulerbare benstøtter gir tilt og ryggvinkelregulering mulighet for en god hvilestilling.
Tilt funksjonen er konstruert slik at den er enkel å betjene for ledsager – for mindre belastning og økt bruk.

God støtte for armene

God støtte for armene

Cirrus G5 leveres med armlener som følger ryggvinkelreguleringen. Dette bidrar til god støtte for armene i alle stillinger og en mer behagelig sittestilling.

Økt trykkfordeling

Økt trykkfordeling

Seteplaten til Cirrus G5 har utsparing for sitteknutene. Utsparingen gir økt trykkfordeling for disse utsatte punktene samt bidrar til bedre sittestabilitet. Alternative sitteputer, for eksempel puter fra vårt JAY sortiment, kan benyttes sammen med Cirrus G5 ved behov for ytterligere trykkfordeling eller posisjonering.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:39, 42, 45, 48, 51, 54 cm
Setedybde:39-55 cm
Setehøyde:38-55 cm
Setetilt:33
Rygghøyde:65 cm (55 cm tilbehør)
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:135 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4