BREEZY Emineo

Opplev fordelene med en rullestol som både er tilpasningsvennlig og komfortabel.

Leter du etter en multifunksjonell rullestol? Emineo kombinerer allround-rullestolens kjøreegenskaper med komfortrullestolens stabilitet og komfort i en og samme stol. Emineo har svært gode kjøreegenskaper og oppmuntrer til aktivitet samtidig som den tilbyr god hvile og stillingsendring ved hjelp av den unike tiltfunksjonen. 

Åpne tilbehørsbrosjyre

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested BREEZY Emineo komfortrullstol
Den letteste multifunksjonelle rullestolen

Den letteste multifunksjonelle rullestolen

Med denne lette allround-/komfortrullestolen får du det beste av to verdener: Det attraktive, lette designet med utmerkede kjøreegenskaper du forventer deg av en allround rullestol og enkelheten, muligheten til å variere din sittestilling og komfort som er typisk for en høykvalitets tilt-in-space rullestol.

 Unik setetiltfunksjon for enkel endring av sittestilling

Unik setetiltfunksjon for enkel endring av sittestilling

Det å endre fra en aktiv sittestilling til en mer bakoverlent stilling på en enkel og smidig måte er mulig takket være den patenterte tiltfunksjonen. Funksjonen er enkel å betjene både for brukeren og pårørende. Du kan enkelt justere Emineo etter mange ulike behov og du kan komplettere med et flertall tilbehør. Dette gjør rullestolen god å arbeide med - og perfekt for gjenbruk.

Lett å transportere

Lett å transportere

Med en transportvekt på kun 17 kg og små ytre mål, kan du enkelt ta Emineo med deg i bilen. Legg ned ryggstøtten og ta bort armlener, benstøtter, kjørebøyle og drivhjul.

Be om en BREEZY Emineo demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde +23 cm
Totallengde:100 cm
Totalhøyde:115 cm
Setebredde:39 / 42/ 45 / 48 / 51 cm
Setedybde:39 - 45 cm
Setehøyde:36 - 50 cm
Setetilt:16°
Rygghøyde:50 - 60 cm
Ryggvinkel:90 - 110°
Ytelse/Vekt
Materiale:Aluminium og stål
Maks. brukervekt:135 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon