Emineo

Opplev fordelene med en rullestol som både er tilpasningsvennlig og komfortabel.

Leter du etter en multifunksjonell rullestol? Emineo kombinerer allround-rullestolens kjøreegenskaper med komfortrullestolens stabilitet og komfort i en og samme stol. Emineo har svært gode kjøreegenskaper og oppmuntrer til aktivitet samtidig som den tilbyr god hvile og stillingsendring ved hjelp av den unike tiltfunksjonen. 

Les mer >

BREEZY Emineo komfortrullstol
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

BREEZY Emineo comfort wheelchair (lifestyle1)
BREEZY Emineo comfort wheelchair (lifestyle2)
BREEZY Emineo tilt-funksjion

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.