Sitte & Stå / JAY / Puter / JAY Balance

JAY Balance Cushion FluidSittepute

Gir balanse mellom trykkavlastning, komfort og stabilitet. Balance Fluid har oljepad i setebrønnen.

Ved å kombinere de beste trykksårforebyggende egenskapene med stabilitet og komfort, vil Jay Balance gi deg en trygg og god løsning uten kompromisser.

Egenskapene inkluderer bl.a.:
- Lavere setehøyde i kryssrammerullestoler (skråskårede kanter på basen for seterammerørene)
- Oljepad, selvjusterende
- Fast base som grunnlag for en stabil sittestilling
- Mykt, heldekkende skumlag for økt komfort
- Posisjoneringsdeler som tilbehør
- Innovativt dual-trekk system
- Stort størrelsesspekter
- Enkel å bestille

Be om brosjyre
JAY Balance Cushion sittepute
Optimal sittebrønn

Optimal sittebrønn

Størrelsen og formen på sittebrønnen i Jay Balance, eller bekkenområdet, er basert på antropometriske målinger av gjennomsnittlig bekkenbredde for å sirke maksimal stabilitet. De bakre og de brattere frontveggene er formet for å sikre at oljemassen holder seg på plass der den skal være. Oppbyggingsklosser for bekkenet (tilbehør) gir mulighet for å tilpasse Jay Balance til et fiksert skjevstilt bekken. Jay Balance Cushion kan leveres med oljepad eller luftinnlegg. 

 

JAY Fluid™ eller Luftinnlegg

JAY Fluid™ eller Luftinnlegg

Å velge riktig trykkavlastende innlegg er viktig for beskyttelse av huden. Valget skal sikre at sittebeinsknutene kan synke ned i massen og samtidig får tilstrekkelig trykkavlastning.


Velg mellom oljepad  eller luftpad(Se Balance Air S/D. De trykksårforebyggende egenskapene er tilsvarende for de to valgene. Luftinnlegget kan tilpasses den enkelte bruker men krever jevnlig vedlikehold/kontroll av luftmengden, enten av bruker selv eller av hjelper. Oljepaden er vedlikeholdsfri og derfor et trygt valg.
 

Posisjoneringsdeler

Posisjoneringsdeler

Bruk posisjoneringsdeler (tilbehør) for ytterligere posisjonering av bekken og lår. Oppbyggingsklosser for bekken kan benyttes for å tilpasse puten til et fiksert skjevstilt bekken. Jay Balance er meget god rullestolpute for ulike posisjoneringsbehov og øker sittetoleransen.

Innovativt, dual-trekk system

Innovativt, dual-trekk system

Rullestolputens innovative innertrekk og yttertrekk håndterer kravene til luftgjennomstrømning og effektiv inkontinenshåndtering. Det indre trekket er vannresistent og enkelt å tørke av og gjøre rent, samtidigt som den vanntette glidelåsen med tråd som ikke suger til seg væske, minsker risikoen for at skumbasen blir våt. Det mikroklimatiske overtrekket leder bort varme og fukt, hvilket minsker risikoen for trykksår. Det finnes ytterligere to ytre trekk å velge i; stretchtrekk og inkontinenstrekk.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:34 - 60cm
Totalhøyde:8,5cm
Dybde:34 - 60cm
Vekt
Maks. brukervekt:150kg (34 - 50cm bredder) / 225kg (56 - 60cm bredder)
Alternativer
Sittepute:Mikroklimatisk (std), Inkotrekk og Stretchtrekk (tilbehør)
Putetype:Skum / olje

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.