Nuage PLS

Maksimal støtte og komfort til den passive bruker

Nuage PLS er utviklet for den passive bruker med begrensede muligheter til å endre sittestilling uten hjelp. Setesystemet følger brukerens individuelle kroppsform og gir komfortable støtte i brukerens foretrukne sittestilling. De omfattende posisjoneringsmulighetene gir en funksjonell sitteløsning som kan tilpasses den enklete bruker, for eksempel bekkenkontroll, bekkenskjevhet, kyfose eller benlengdeforskjell. Nuage PLS leveres på Ibis rullestolunderstell for en komplett funksjonell sitteløsning.

Les mer >

BREEZY Nuage PLS sittesystem

Media og dokumentasjon

BREEZY Nuage PLS wheelchair seating sytem
BREEZY Nuage PLS Active wheelchair seating sytem (central calf support)
BREEZY Nuage PLS Active XS wheelchair seating sytem

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.