Empulse R20Ledsagerstyrt drivaggregat

Vi presenterer Empulse R20, et unikt ledsagerstyrt drivaggregat

Med det nye drivaggregatet Empulse R20 blir hverdagen mye lettere for ledsageren. Enten det er i oppoverbakke eller på lengre strekninger så hjelper Empulse R20 når kreftene tar slutt. Med en vekt på under 5 kg og en smidig konstruksjon som gjør produktet sammenleggbart er dette et optimalt produkt som er enkelt å bruke.

R20 er kompatibel med stort sett alle rullestoler som har et passende rammedesign og med rørdiameter på 22-28 mm.​

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Mye lettere for ledsager!

Lifestyle

Mye lettere for ledsager!

Med en total transportvekt på 4,5 kg og en unik sammenleggingsfunksjon er R20 ideell for lagring og transport uten å måtte kompromisse på funksjon og holdbarhet. R20 er også utrolig enkel å bruke da den kan styres med en enkel knapp, er enkel å montere og har et lettlest display. 

R20 er en av de letteste drivaggregatene på markedet!

Lett i vekt

R20 er en av de letteste drivaggregatene på markedet!

Med en total vekt på bare 4,5 kg er den mindre enn halvparten av vekten av andre drivaggregater som er tilgjengelige for tiden. Dette inkluderer 3 kg for motoren og et 1,4 kg litium-ion-batteri som kan kobles fra og transporteres separat. 

foldbarhet

Unik foldbarhet

R20 er det eneste foldbare drivaggregat på markedet. Enkel å transportere, selv når den er festet til rullestolen. "Click fix" sammenkoblings-system gjør det enkelt å koble til/fra uten bruk av verktøy. Det er kun den lille sammenkoblingspinnen som er igjen på rullestolen, hvilket betyr svært lav vekt, ingen synlighet og et flott design.

Vist her med Breezy RubiX².

Kontroller

Display som viser batterikapasitet og hastighetsområde

  • Enkel innstilling av hastighetsområde 2 / 3,7 / 5 km/t.
  • Enkel av/på-funksjon med en enkelt knapp for sikker håndtering og bruk.
  • Quick release (hurtigkobling) av kontrollenheten for enkel, sikker transport uten frakoblingskabel.
  • Justerbar posisjon for optimal tilgang, synlighet og komfort.
Display som viser batterikapasitet og hastighetsområde

kompatibilitet

Stor kompatibilitet

Drivaggregatet passer til nesten alle rullestoler (boksramme, rørdiameter 22-28 mm). Den slås på ved å trykke på knappen og R20 beveger seg fremover.

Stor kompatibilitet

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:320 - 600 mm
Drivhjul:
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:15 km
Hastighetsvalg:5 km/t (justerbart i tre steg: 2/3.7/5 km/t)
Batterier:5.8 Ah / 36 V (209 Wh) - Litium Ion
Maksimum hellingsgrad:10° / 18%
Maks kantklatring:50 mm
Elektronikk:Lader 100-240 V AC: 36 V & 1.35 A
Minste rullestolvekt:3 kg (motor og fester)
Totalvekt:4.5 kg
Maks. brukervekt:190 kg (Vekt: person & rullestol)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Bruk av tippesikringer er avhengig av COG-justeringen(tyndepunktsjustering) på din rullestol, ledsageren og omgivelsene (f.eks kupert terreng).. Montering av R20 gjør ikke rullestolen mindre stabil.

R20 er kompatibel med alle rullestolmodeller som har en rørdiameter mellom 22 og 28 mm. Se under Dokumentasjon, Kombinasjonsavtale i Norge, på vår hjemmeside for seneste informasjon 

R20 er motorisert fremdrift uten egen bremsefunksjon. En ledsagerbrems er derfor anbefalt, men ikke et krav. Det bør selvsagt vurderes i forhold til personens og ledsagerens kapasitet og mulighet for å bremse stolen manuelt. Hvilket terreng man beveger seg i er også en viktig faktor. 

Ja, R20 kan transporteres i et fly, fordi batteristrømmen er 209 Wh, mens den maksimale tillatte batteristrøm til medisinsk utstyr er 300 Wh. Du kan finne IATA-certifikatet under Dokumentasjon på vår hjemmeside.

Nei. Laderen kan kun brukes innendørs og har en beskyttelsesklasse på IP21.

 1 2