ZIPPIE RS

Tilt in space evolution, Rotation in space stol. For den beste variasjon i sittestillingen!

ZIPPIE RS rullestolen er designet for variasjon i posisjoneringen. Fokus er spisesituasjon og luftveisfunksjoner. Redusering av trykksårproblematikk og brukers mulighet til visuell orientering. Stolen gir mulighet for å endre sittestillingen på en enkel måte, og reduserer tiden i en fastlåst posisjon. Dette er nødvendig for personer som har redusert bevegelsesmulighet og ikke kan skifte sittestilling naturlig.

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Merk: Sittesystemet kjøpes separat ettersom kravet til dette kan variere. Denne rullestolen egner seg svært godt med JAY rygger og puter (som vist på bildet) eller andre spesielle seter.

Be om brosjyre
Crash Tested ZIPPIE RS Rotation-In-Space rullestol
Patentert

Patentert "Rotation-In-Space" rullestol-teknologi

Rullestolens seteramme roterer rundt barnets tyngdepunkt. Dette gir en kontrollert 45° setetilt med det kortest mulige understell.

Utformet for tilpasningsvennlighet

Utformet for tilpasningsvennlighet

De store tilpasningsmulighetene gjør det enkelt å tilpasse Zippie RS til den enkelte brukers individuelle behov. Justerbar setedybde fra 37.5cm til 45cm gjør at Zippie RS kan vokse med bruker eller tilpasses kravene til en progressiv diagnose.

Enkel å tilpasse til «alle» setesystemer

Enkel å tilpasse til «alle» setesystemer

Den kollisjons-testede, tynne festeadapteren tillater sammenkobling mellom Zippie RS sitt chassis med et spesialtilpasset, støpt setesystem. Den doble låsemekanismen i adapteren gir økt styrke og sikkerhet ved bruk i bil, såvel som i det daglige livet.

Tilbehørsboks

Tilbehørsboks

Under rullestolens ramme finnes en tilbehørsboks som gir mulighet for lagring av viktige ting som for eksempel pustehjelpemiddel, sugeaggregat eller annet utstyr man ønsker å ha med. Boksens plassering og montering gjør at den er uavhengig av utslaget på stolens tilt.

Wheelchair Wheelchair Frame

Style in Rotation

Personalize your ZIPPIE RS and make it truly unique with a wide selection colours for the frame.

 • Tutti Frutti Orange
 • Sun Yellow
 • Sky Blue
 • Signal White
 • Ruby Red
 • Pink
 • Matt Silver
 • Matt Red
 • Matt Marine
 • Matt Black
 • Matt Anthracite
 • Mars Red
 • Kiwi Green
 • Graphite Metallic
 • Flamingo Glitter
 • Dark Chocolate Metallic
 • Cyan Metallic
 • Brilliant Silver
 • Brilliant Red
 • Brilliant Purple
 • Brilliant Marine
 • Blue
 • Black

Due to limitations of screen displays, the colours reproduced may vary slightly from the actual paint colour or upholstery material. As a result it should be used as a guide only.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:53-63 cm
Totalhøyde:80-145 cm
Setebredde:30 – 40 cm
Setedybde:37.5 – 45 cm
Setehøyde:43-52 cm
Tilt:-5° til +40°
Rygghøyde:37,5 - 45 cm
Ryggvinkel:0° til +30° eller -5° til +25°
Ryggvinkel:0° til 30°
Legglengde:10 - 39 cm
Størrelse bakhjul:16" / 22" / 24"
Størrelse framhjul:6" / 7" / 8"
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:fra 18 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4