GS

For barn og unge med behov for en pute som gir postural støtte og trykksårforebygging.

GS har en lett, anatomisk utformet og stabil base med innebygde muligheter for vekst via blant annet lårstøtteforlenger. Basen har plass til leggmuskelatur ved kontrakturer grunnet stram hamstrings. Dette gir et bedre grunnlag for posisjonering av bekkenet.

Setegropen er fylt av en selvjusterende oljepad som balanserer optimal trykkfordeling med stabilitet. Oljepaden lar sitteknutene synke svært godt ned i materialet for økt understøttelsesflate. 

GS kan tilpasses økte behov for stabilitet og posisjonering ved hjelp av tilbehør. Basen kan i tillegg skjæres i og slik tilpasses individuelt.

GS leveres med mikroklimatisk trekk som avleder varme og fukt og bidrar til en friskere hud. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør. 

GS leveres i størrelser fra 25x25cm til 45x50cm. Hver størrelsesvariant har mulighet for tilpassing i forhold til setedybde.

Les mer >

Jay GS - for barn og unge

Media og dokumentasjon

JAY GS (Lifestyle 1)
JAY GS  (Lifestyle 2)
JAY GS pute med mikroklimatisk trekk

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.