JAY Fit rygg

Optimal stabilitet og posisjonering for økt selvstendighet

Den forbedrede JAY Fit ryggen er en modulær og justerbar rygg, spesielt utviklet i forhold til barn og unges behov. Rullestolryggen bidrar til økt selvstendighet og komfort gjennom optimal posisjonering og stabilisering av overkroppen.

Med innovativ teknologi i trekket og forbedrede fester er JAY Fit ryggen en perfekt match. Du får den til å passe - med flere individuelle løsninger og tilpasninger! 

Les mer >

JAY Fit rullestolrygg

Media og dokumentasjon

JAY Fit rygg montert på Zippie IRIS rullestol
JAY Fit rygg montert på ZIPPIE IRIS rullestol - Tilt
JAY Fit rullestolrygg - sett fra baksiden

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.