Sitte & Stå / JAY / Rygger / JAY Fit

JAY FitRullestolrygg

En modulær og justerbar rygg, spesielt utviklet for barn og ungdom

Dette produktet er utgått.

Den forbedrede JAY Fit ryggen er en modulær og justerbar rygg, spesielt utviklet i forhold til barn og unges behov. Rullestolryggen bidrar til økt selvstendighet og komfort gjennom optimal posisjonering og stabilisering av overkroppen.

Med innovativ teknologi i trekket og forbedrede fester er JAY Fit ryggen en perfekt match. Du får den til å passe - med flere individuelle løsninger og tilpasninger! 

Be om brosjyre
JAY Fit rullestolrygg
JAY Fit rullestolrygg og JAY GS rullestolpute - en perfekt kombinasjon

JAY Fit rullestolrygg og JAY GS rullestolpute - en perfekt kombinasjon

JAY GS rullestolputen forener en svært stabil og holdbar skumbase og JAYs velprøvde fluid innlegg med en unik evne til å tilpasses etterhvert som barnet vokser, for å opprettholde optimal støtte. Dette gjør puten til et utmerket valg for barn og undgom i vekst.

Kombinasjonen av en JAY Fit rullestolrygg og en JAY GS pute anbefales sterkt som en perfekt sitteløsning for barn og unge. De to JAY produktene benyttet sammen gir en svært god løsning for barn med noe mer komplekse behov i sittende.

Rullestolrygg for optimal posisjonering

Rullestolrygg for optimal posisjonering

Den forbedrede JAY Fit rullestolryggen er en modulær og justerbar rygg spesielt utviklet for å møte behovene til barn og unge. Ryggen fremmer barnets selvstendighet og komfort gjennom optimal stabilitet og posisjonering av overkroppen. 

Festene er enkle å betjene og tilpasse, men flere foringer for å kunne passe til ulike rørdiametere. Ryggen er kollisjonstestet og godkjent. 

Dimensjoner
Totalbredde:250 / 300 / 350 / 400 / 450 mm
Totalhøyde:250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 mm
Vekt
Maks. brukervekt:113 kg
Alternativer

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon