Posisjonering bryst

De fleksible vestene er laget av vanntett neopren og valget landet på dette materialet for å gi tilstrekkelig støtte og komfort for overkroppen. Det unike og patenterte anti-slip belegget på innsiden av vesten sikrer at den sitter ordentlig på skuldrene og holdes på plass. Alle modeller leveres med fire tildekkede klikk-spenner som standard. Dersom det er ønskelig, finnes modellene med glidelås i stedet(?). Tilgjengelig i design for kvinner og menn.

Les mer >

Posisjonering bryst | Kinetic Balance

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.