BREEZY Exigo 30

Velutstyrt og tilpasningsvennlig allround rullestol

Exigo 30 er den komplette allround rullestolen med sammenleggbar ramme og avtakbare benstøtter. Rullestolen har gode løsninger for enkel og rask tilpasning for å møte individuelle behov. I tillegg har Exigo 30 et bredt utvalg tilbehør for andre ønsker og behov. 

Exigo 30 leveres i ulike rammedybder og bredder for optimal tilpasning av sittestilling for den enkelte. I kontrakt med NAV finnes produktet i to serier, med eller uten ledsagerbrems. Produktet egner seg også utmerket til ledsagerstyrt drivaggregat (R20).

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested
Exigo 30 som standard

Exigo 30 som standard

Exigo 30 i standard utgave leveres som bildet viser. Den er sammenleggbar og har utsvingbare og avtakbare benstøtter. Stolen er enkel å tilpasse til den enkelte bruker med det såkalte «One-Tool» systemet med gode skalaer avmerket. Justeringer kan gjøres med setehøyde foran og bak, tyngdepunkt, svinghjulsgaffel, rygghøyde og vinkel, tippesikringer, legglengde og armlenshøyde.

Setebredder fra 36 til 51 cm med smal totalbredde. Setedybde fra 33 til 51 cm.

 

Exigo 30 med ledsagerbrems som standard

Exigo 30 med ledsagerbrems som standard

I post 6 finnes Exigo 30 i to serier. Med eller uten ledsagerbrems. Alle mål og justeringsmuligheter er de samme som beskrevet ovenfor. Med selvforklarende graderte skalaer og tydelig merkede standardposisjoner, kan Exigo 30 raskt og enkelt tilpasses dine behov - med bare ett verktøy!

Design i høy kvalitet

Design i høy kvalitet

Du kan forvente materialer og finish av høy kvalitet. Den unike rammekonstruktionen gir maksimal stabilitet og komfort. Du får svært gode kjøreegenskaper og manøvrerbarhet i et smalt design, setebredde +18cm. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde +18 cm
Totallengde:94 - 100 cm
Totalhøyde:75 - 93 cm
Bredde når slått sammen:28 cm
Setebredde:36 / 36 / 42 / 45 / 48 / 51 cm
Setedybde:33 - 51 cm
Setehøyde:36 - 48 cm
Rygghøyde:35 - 45 cm
Størrelse bakhjul:24" (standard) 20" og 22"
Størrelse framhjul:6" (standard) 4", 5" og 8".
Ytelse/Vekt
Materiale:Aluminium
Maks. brukervekt:140 kg
Totalvekt:17.8 - 18.3 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den på drivhjulsakselen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4