Elektriske rullestoler for de unge

Alt det som de unge gjør dreier seg om deres uavhengighet og mulighet for å integrere seg med sine omgivelser. Tenk deg at barnet får en perfekt tilpasset Zippie rullestol som gjør at barnet ditt blir mer selvstendig og uavhengig. Da er målet nådd! Zippie elektriske rullestoler for de unge er designet for enkelhet, pålitelighet og for å støtte dem i en aktiv livsstil. 

Etterhvert som barnet blir større kan det være det være aktuelt å se på stoler under brandene Quickie og Magic Mobility, som for eksempel Extreme X8.

NY!
ZIPPIE Q300 M Mini Kids

ZIPPIE Q300 M Mini Kids Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

520 mm smal! En skikkelig midthjulsdreven elektrisk rullestol, designet for de unge!

  • Finnes i Dk21- med el. seteløft og el. tilt, i DK22 med alle elfuksjoner
  • For innendørsbruk i DK28 med alle el-funksjoner
Raptor

Raptor

Elektrisk rullestol for de unge

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.
Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 
Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.
www.sunmedwebiq.com
Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 
 1 2 3 
Vi er stolte av å introdusere en elektrisk rullestol for barn:  
Zippie Salsa M.
Salsa M er designet rundt et midthjulsdrevet understell, som kombinerer de beste egenskapene til både bakhjulsdrevne og forhjulsdrevne stoler. Barnerullestolen er perfekt for bruk innendørs. Midthjulsdriften gir brukerne en ultrakompakt elektrisk rullestol, noe som gir en fantastisk manøvreringsevne. Kombinert med en bredde på kun 60 cm, gir det enkelt tilgang gjennom dører og manøvrering i trange rom. Kombinert med en lav setehøyde, gir Salsa M lett tilgang til bord og i biler.
Zippie Salsa M har fantastiske innendørs egenskaper, men gir også brukerne enestående muligheter til utendørs kjøring. Ved hjelp av den patenterte uavhengige fjæringen, sikrer det en behagelig og trygg tur i ujevnt terreng.
 

Sunrise Medical`s anti-pitch teknologi eliminerer ubehagelige «dykk» ved forsering av fortauskanter og andre hindringer. Dette øker brukerens sikkerhet og komfort under kjøring. Den elektriske barnerullestolen er enkel å betjene. Med et bredt spekter av tilgjengelig tilbehør, er Salsa M en fantastisk stol og godt egnet til å tilpasses barns behov.  Zippie Salsa M er også egnet for sittesystemer for mer komplekse utfordringer. Rullestolen egner seg også for ledsagerstyring, noe de fleste foreldre til funksjonshemmede barn setter pris på. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon om produktet.
Raptor er et annet elektrisk produkt beregnet for barn og unge. Dette er en go-cart lignende kjøretøy for utendørs bruk. Du kan lese mer om Raptor.