Elektriske rullestoler for barn og unge.

Alt det som de unge gjør dreier seg om deres uavhengighet og mulighet for å integrere seg med sine omgivelser. Tenk deg at barnet får en perfekt tilpasset Zippie rullestol som gjør at barnet ditt blir mer selvstendig og uavhengig. Da er målet nådd! Zippie elektriske rullestoler for de unge er designet for enkelhet, pålitelighet og for å støtte dem i en aktiv livsstil.

  • Sorter etter:
  • Mest populær

Hva slags understell ønsker du?

Elektriske rullestoler fra Zippie

Vi er stolte av å introdusere en elektrisk rullestol for barn:  
Zippie Salsa M.
Salsa M er designet rundt et midthjulsdrevet understell, som kombinerer de beste egenskapene til både bakhjulsdrevne og forhjulsdrevne stoler. Barnerullestolen er perfekt for bruk innendørs. Midthjulsdriften gir brukerne en ultrakompakt elektrisk rullestol, noe som gir en fantastisk manøvreringsevne. Kombinert med en bredde på kun 60 cm, gir det enkelt tilgang gjennom dører og manøvrering i trange rom. Kombinert med en lav setehøyde, gir Salsa M lett tilgang til bord og i biler.
Zippie Salsa M har fantastiske innendørs egenskaper, men gir også brukerne enestående muligheter til utendørs kjøring. Ved hjelp av den patenterte uavhengige fjæringen, sikrer det en behagelig og trygg tur i ujevnt terreng.
 

Sunrise Medical`s anti-pitch teknologi eliminerer ubehagelige «dykk» ved forsering av fortauskanter og andre hindringer. Dette øker brukerens sikkerhet og komfort under kjøring. Den elektriske barnerullestolen er enkel å betjene. Med et bredt spekter av tilgjengelig tilbehør, er Salsa M en fantastisk stol og godt egnet til å tilpasses barns behov.  Zippie Salsa M er også egnet for sittesystemer for mer komplekse utfordringer. Rullestolen egner seg også for ledsagerstyring, noe de fleste foreldre til funksjonshemmede barn setter pris på. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon om produktet.
Raptor er et annet elektrisk produkt beregnet for barn og unge. Dette er en go-cart lignende kjøretøy for utendørs bruk. Du kan lese mer om Raptor.