Raptor

En tøff og annerledes elektrisk rullestol for de unge som vil ut!

En elektrisk ute-rullestol for de unge som bringer dem tilbake til vennegjengen. Den fungerer perfekt i skole og fritidsaktiviteter utendørs. Både i funksjon og utseende er stolen perfekt for de unge.
Leveres i 2 størrelser og to farger. Dekorsett og rikelig tilbehør personliggjør Raptor til eget image. Raptor har god fjæring og er egnet for bruk i både terreng, skolevei og nærmiljø. Design og utseende på Raptor appellerer til mange aldersgrupper og den passer til de fleste i alderen 3 til 16 år.
 

Les mer >

Elektrisk rullestol for de unge

Media og dokumentasjon

Vi kommer oss frem med Raptor!
Aktiv med Raptor!
Den er sterk!

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.