Raptor

En helt annerledes elektrisk rullestol for barn!

En elektrisk rullestol for barn og unge som bringer dem tilbake til vennegjengen. Den fungerer perfekt i alle barns skole og fritidssysler. Både i funksjon og i utseende er stolen perfekt for de unge.
Leveres i 2 størrelser og to farger. Dekorsett og rikelig tilbehør personligjør Raptor til eget image. Raptor har god fjæring og er egnet for bruk i både terreng, skole og nærmiljø. Design og utseende på Raptor appellerer til barn i mange aldersgrupper og den passer til de fleste mellom 3 og 15 år.
 

Les mer >

Elektrisk rullestol for barn og unge

Media og dokumentasjon

Fritid med Raptor!
Raptor - for barn og unge!
Vi kommer oss frem med Raptor!

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.