RaptorElektrisk rullestol

Elektrisk rullestol for barn og unge

En elektrisk ute-rullestol med manuell styring for deg som er ung og ønsker å henge med vennegjengen. Raptor er det naturlige valget for skole- og fritidsaktiviteter utendørs. Et tøft utseende og gode funksjoner er en god match for lek og tilhørighet. 

Raptor har lavt tyngepunkt og god fjæring og er en trygg følgesvenn i både terrenget, på skoleveien og i nærmiljøet. Den lave innstigningshøyden gjør at du kan være selvstending i inn- og utstigning.

Raptor leveres i to størrelser og passer deg som er i alderen 3 til 16 år. To fargevalg, dekorsett og rikelig med tilbehør gjør Raptor til din egen. 

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Elektrisk rullestol for de unge
Kom på plass på egenhånd!

Kom på plass på egenhånd!

Klare mer selv? Med vinkelregulerbar rattstamme, oppfellbare armlen, lavt innsteg og god plass til bena har Raptor det beste utgangspunktet for selvstendig inn-og utstigning. 

Også for deg som er litt større!

Også for deg som er litt større!

Raptor leveres som standard med ratt som er høyderegulerbart. Sammen med to ulike seter og to lengder på chassis, passer Raptor til deg som er opp til 170 cm høy. Maks brukervekt er 80 kg. 

Vokser du ut av din Raptor?

Vokser du ut av din Raptor?

Eller er du avhengig av å kunne styre med joystick?

Extreme X8 leveres med seteløsning for barn og unge fra setebredde 31 cm. 

Med unik framkommelighet og enkel og trygg manøvrering gir Extreme X8 deg mange muligheter for opplevelser både ute i naturen og inne på kjøpesenteret! 

Extreme X8 er enkel å transportere i bil, og kan dessuten bringes med på tog og buss. Extreme X8 kan like gjerne  kjøres av ledsager som av deg som sitter i stolen.

Les mer Xtreme X8.

Be om en Raptor demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:80 cm
Totallengde:134 cm / 144 cm
Setebredde:34-40 cm
Setedybde:22-40 cm
Ytelse/Vekt
Hastighetsvalg:3-10 km/t
Batterier:2x12V 60 Ah
Totalvekt:118 kg
Maks. brukervekt:80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.