Raptor

Elektrisk rullestol for de unge

En elektrisk ute-rullestol for de unge som bringer dem tilbake til vennegjengen. Den fungerer perfekt i skole og fritidsaktiviteter utendørs. Både i funksjon og utseende er stolen perfekt for de unge.
Leveres i 2 størrelser og to farger. Dekorsett og rikelig tilbehør personliggjør Raptor til eget image. Raptor har god fjæring og er egnet for bruk i både terreng, skolevei og nærmiljø. Design og utseende på Raptor appellerer til mange aldersgrupper og den passer til de fleste i alderen 3 til 16 år.
 

Be om brosjyre
Elektrisk rullestol for de unge
Regulerbart ratt og rattstamme

Regulerbart ratt og rattstamme

Raptor leveres som standard med ratt som er høyderegulerbart. Sammen med et utvalg ulike seter og 2 lengder på chassis, vil Raptor også passe til sjåfører med en høyde på inntil 170 cm. Maks brukervekt er 80 kg. 

Oppfellbar rattstamme og armlen

Oppfellbar rattstamme og armlen

Med Oppfellbar rattstamme og oppfellbare armlen gir det god plass for inn og utstigning i Raptor. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:80 cm
Totallengde:134 cm / 144 cm
Setebredde:34-40 cm
Setedybde:22-40 cm
Ytelse/Vekt
Hastighetsvalg:3-10 km/t
Batterier:2x12V 60 Ah
Totalvekt:118 kg
Maks. brukervekt:80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.