Raptor

Elektrisk rullestol for de unge

En elektrisk ute-rullestol for de unge som bringer dem tilbake til vennegjengen. Den fungerer perfekt i skole og fritidsaktiviteter utendørs. Både i funksjon og utseende er stolen perfekt for de unge.
Leveres i 2 størrelser og to farger. Dekorsett og rikelig tilbehør personliggjør Raptor til eget image. Raptor har god fjæring og er egnet for bruk i både terreng, skolevei og nærmiljø. Design og utseende på Raptor appellerer til mange aldersgrupper og den passer til de fleste i alderen 3 til 16 år.
 

Avtale demonstrasjon
Elektrisk rullestol for de unge
Vokser du ut av din Raptor?

Vokser du ut av din Raptor?

Extreme X8 leveres med seteløsning for barn og unge fra setebredde 30 cm. 

Med unik framkommelighet og enkel og trygg manøvrering gir Extreme X8 deg mange muligheter for opplevelser både ute i naturen og inne på kjøpesenteret! 

Extreme X8 er enkel å transportere i bil, og kan dessuten bringes med på tog og buss. Extreme X8 kan like gjerne  kjøres av ledsager som av den som sitter i stolen.

Mer om Extreme X8.

Regulerbart ratt og rattstamme

Regulerbart ratt og rattstamme

Raptor leveres som standard med ratt som er høyderegulerbart. Sammen med et utvalg ulike seter og 2 lengder på chassis, vil Raptor også passe til sjåfører med en høyde på inntil 170 cm. Maks brukervekt er 80 kg. 

Oppfellbar rattstamme og armlen

Oppfellbar rattstamme og armlen

Med Oppfellbar rattstamme og oppfellbare armlen gir det god plass for inn og utstigning i Raptor. 

Be om en Raptor demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:80 cm
Totallengde:134 cm / 144 cm
Setebredde:34-40 cm
Setedybde:22-40 cm
Ytelse/Vekt
Hastighetsvalg:3-10 km/t
Batterier:2x12V 60 Ah
Totalvekt:118 kg
Maks. brukervekt:80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.