RaptorElektrisk rullestol

Elektrisk rullestol for barn og unge

En elektrisk ute-rullestol med manuell styring for deg som er ung og ønsker å henge med vennegjengen. Raptor er det naturlige valget for skole- og fritidsaktiviteter utendørs. Et tøft utseende og gode funksjoner er en god match for lek og tilhørighet. 

Raptor har lavt tyngepunkt og god fjæring og er en trygg følgesvenn i både terrenget, på skoleveien og i nærmiljøet. Den lave innstigningshøyden gjør at du kan være selvstending i inn- og utstigning.

Raptor leveres i to størrelser og passer deg som er i alderen 3 til 16 år. To fargevalg, dekorsett og rikelig med tilbehør gjør Raptor til din egen. 

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Kom på plass på egenhånd!

Kom på plass på egenhånd!

Klare mer selv? Med vinkelregulerbar rattstamme, oppfellbare armlen, lavt innsteg og god plass til bena har Raptor det beste utgangspunktet for selvstendig inn-og utstigning. 

Også for deg som er litt større!

Også for deg som er litt større!

Raptor leveres som standard med ratt som er høyderegulerbart. Sammen med to ulike seter og to lengder på chassis, passer Raptor til deg som er opp til 170 cm høy. Maks brukervekt er 80 kg. 

Vokser du ut av din Raptor?

Vokser du ut av din Raptor?

Eller er du avhengig av å kunne styre med joystick?

Extreme X8 leveres med seteløsning for barn og unge fra setebredde 31 cm. 

Med unik framkommelighet og enkel og trygg manøvrering gir Extreme X8 deg mange muligheter for opplevelser både ute i naturen og inne på kjøpesenteret! 

Extreme X8 er enkel å transportere i bil, og kan dessuten bringes med på tog og buss. Extreme X8 kan like gjerne  kjøres av ledsager som av deg som sitter i stolen.

Les mer Xtreme X8.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:80 cm
Totallengde:134 cm / 144 cm
Setebredde:34-40 cm
Setedybde:22-40 cm
Ytelse/Vekt
Hastighetsvalg:3-10 km/t
Batterier:2x12V 60 Ah
Totalvekt:118 kg
Maks. brukervekt:80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.