Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey BeMe

Leckey BeMe

Like unik som et fingeravtrykk!

Den uendelig konfigurerbare BeMe er en ny sittemodul fra Leckey, der barnets utvikling kombinert med erfaringer er satt i hjertet av setets design.
Å styrke et barn til ganske enkelt å være seg selv, BeMe.

BeMe er tilgjengelig i tre størrelser. Sittesystemets unike modularitet gjør at det kan skreddersys for å møte behovene til hvert barn og gir en individualisert posisjonering, funksjon og komfort.

BeMe har den perfekte match uavhengig av alder, størrelse og behov.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
LECKEY BeMe Sittemodul

Posisjonering og støtte starter i seteskallet

I hjertet av BeMe finner du seteskallet. På seteskallet kan en rekke utskiftbare deler raskt og enkelt monteres. Tre setealternativer, og tre ulike ryggstøtter gjør at sittemodulen kan tilpasses enkle til mer komplekse behov. Den milde formen på Basic ryggen kan være fordelaktig for yngre personer. Det enkle designet gir økt fleksibilitet for plassering av sidestøtter. Moderate og complex ryggstøtte er moduloppbygget, og kan tilpasses spesifikke behov.

Velg mellom basic, split (delt) og contoured (formet) setepute. Basic setepute er enkelt utformet, og gir støtte og posisjonering til barn med milde til moderate behov. Split setepute er multijusterbar, og tillater tilpassing av lårlengdeforskjell, abduksjon og windsweepping.
Stabil støtte fra polstret, regulerbart fire-punkts bekkenbelte.

Verdens første pute som virkelig vokser med barnet

Formet sittepute som vokser med barnet (tilbehør).
Den innovative puten med spesialutviklet skum og stoff, er designet for å muliggjøre strekk. 

Puten er bygget opp på en måte som maksimerer bekkenstabilitet og komfort ettersom barnet endrer, vokser, og utvikler seg. Puten omslutter barnet for komfortabel posisjonering, forbedret trykkfordeling og funksjon.

Puten reduserer behovet for abduksjonskloss og benledere. BeMe setter barnet i fokus, uten at det går på bekostning av posisjonering og stabilitet.

Klikk og bytt enkelt

BeMe er designet slik at du raskt og enkelt kan konfigurere rett posisjonering og stabilitet.

Konfigurering av BeMe er fort gjort, da deler enkelt og intuitivt kan byttes ut. Kliniske justeringer, inkludert setedybde og rygghøyde, kan gjøres mens barnet sitter I setet.

Armlener, benleder og abduksjonskloss kan raskt og enkelt løses ut ved hjelp av quick-release og gjør overføringer enklere enn noen gang.

Tilpass BeMe for skreddersydd posisjonering og stabilitet

BeMe er designet for å passe ethvert behov, med tre setealternativer: contoured, basic og split sete. Tre ryggstøtter: moderate, complex og basic. I tillegg finnes et stort utvalg av tilbehør.

1. Enkelt justerbar hodestøtte for flat eller formet posisjon

2. Fleksibel neoprene vest (tilbehør) gir frihet til bevegelse og korrekt posisjonering.

3. Luft-kontrollert dynamisk rygg som regulerer motstand ettersom barnet lener seg bakover og justerer hastigheten når barnet returnerer til opprinnelig posisjon.

4. Smale, bredde, høyde, dybde og vinkeljusterbare sidestøtter lar stolen skånsomt støtte barnet for ekstra trygghet.

5. Unik patentert bekkenvugge (tilbehør) for stabilitet og optimal posisjonering.

Ta en titt i den kliniske arbeidsboken (engelsk) til BeMe for å utforske hvordan du velger og bruker det brede utvalget av tilbehør, for å skreddersy stabilitet og optimalisere posisjonering, funksjon og komfort.

Stort utvalg understell

Stort utvalg understell

Det finnes et bredt utvalg av understell.
Hi-Lo understell fremmer funksjon i dagligdagse aktiviteter, hjemme og i klasserommet.
En innovativ adapter er også tilgjengelig, som gjør at BeMe kan brukes med manuelle og kraftfulle mobilitetsbaser for å støtte funksjon mens barnet utforsker utendørs.

BeMe passer med:

  • Hi-lo understell (manuell/hydraulisk/elektrisk/innendørs/utendørs)
  • Zippie RS

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:Liten; 275mm - Medium; 325mm - Stor; 415mm - Medium Lang; 325mm - Stor Lang; 415mm
Setedybde:Liten; 170*-325mm - Medium; 275-390mm - Stor; 350-475mm - Medium Lang; 325-440mm - Stor Lang; 400-525mm
Vekt
Maks. brukervekt:Liten; 35kg - Medium; 50kg - Stor; 70kg - Medium Lang; 50kg - Stor Lang; 70kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Det er sitteenheter som er bygget opp av moduler og disse kan benyttes på forskjellige understell etter individuelle behov. Vi tilbyr sittesystemer i flere utgaver i flere størrelser. 

Det er tre nøkkelområder som krever spesiell fokus ved posisjonering i sittende:
1. Posisjonering av bekken og bekkenstabilitet
2. Posisjonering av ben og føtter
3. Posisjonering av overkropp og hode

Ved fikserte feilstillinger i bekkenet bør bekkenstøtten kunne tilpasses slik at den gir støtte til denne stillingen. Bakovertiltet-, skjevstilt- og rotert bekken er eksempler på feilstillinger.

Ved windsweept sittestilling vil han/hun ha stramme abduktorer på det ene benet og stramme adduktorer på det andre.
Ja. Windsweeping, abduksjon, lårlengdeforskjell, setedybde og hofteabduksjon kan enkelt tilpasses i sittemodulene.
Å for eksempel tillate en windsweept sittestilling bidrar til at bekkenet kan plasseres godt inn i sittemodulen. I tillegg vil tonus ikke bli unødvendig forhøyet på grunn av ubehag eller strekk i stram muskulatur. Resultatet er en funksjonell sittestilling der han/hun klarer å utføre ulike aktiviteter.

Sittemodulene fra Leckey er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy. Sittemodulene er testet i sin komplette konfigurasjon på et surrogat understell med formet hodestøtte fra Leckey. Krasjtesten refererer kun til sittesystemet og sammenkoblingsmekanismen. Dersom du skal benytte sittesystemet på et rullestolunderstell henviser vi til rullestolprodusentens brukermanual for detaljer rundt krasjtest.
Til våre sittemoduler tilbyr vi blant annet Zippie RS understell som er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy.

 1 2