Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / LeckeyMygo Seat

LeckeyMygo Seat

Sittemodul Mygo passer for barn i alderen 3-16 år.

Mygo sittesystems banebrytende design er et resultat av over 25 års erfaring innen arbeid med foreldre, terapeuter, teknikere og barn fra hele verden. Setet er utviklet for å gi terapeuter mulighet til å optimalisere posisjonering, funksjon og komfort.
Mygo sittesystem kommer i tre størrelser som enkelt justeres etter barnets størrelse og behov. Det finnes et stort utvalg av posisjoneringselementer som kan individualiseres for å passe mer komplekse behov.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Mygo sittemodul
Posisjonering i sittemodulen

Posisjonering i sittemodulen

Mygo sittemodul inkluderer Leckey’s firepunkts hoftebelte. Ved å feste hoftebelte i bekkenstøttene sørger man for at beltet sitter tett rundt brukers bekken. Dette gir minimale muligheter til å bevege bekkenet i en uheldig posisjon.
Bekkenbeltet er designet for å sikre den beste posisjonering, for å sikre komfort og stabilitet i setet. Enkel regulering med spennen i front.

Justerbar korsryggstøtte for posisjonering og stabilisering av bekken.

Ved hjelp av de justerbare fotstøttene, benlederne, sidestøttene, firepunkts bekkenbelte og hodestøtten vil Mygo kunne finjusteres til barnets komfort- og posisjoneringsbehov.

 

Hode og overkropp

Hode og overkropp

Bred og godt formet hodestøtte som gir god sidestøtte til hodet. Mygo er også kompatibel med hodestøtter fra Whitmyer.

Sidestøtter er justerbare i høyde, bredde og vinkel, utsvingbare for enklere forflytning.
Skulderstøtte med justerbare sidevanger gir støtte til skuldre for hensiktsmessig bruk av hendene (standard str 2/3, tilbehør str1).

Benstøtte

Benstøtte

Enkel tilpassing av hofteabduksjon, setedybde, lårlengdeforskjell, abduksjon og windsweeping.
Separate fotstøtter følger abduksjon og windsweeping.

Full understøttelse for ben og føtter er avgjørende for å opprettholde posisjonen i bekken og overkropp. Resultatet er en funksjonell sittestilling der personen når sitt fulle potensiale hva gjelder funksjon og interaksjon.

Komfort i alle høyder

Komfort i alle høyder

Hi-Low understellet gir Mygo sittemodul svært enkel høyderegulering for alle behov til daglige sysler. Understellet maksimerer mulighetene for inkluderende lek, læring og sosialt samvær i øyehøyde – gir barnet støtte til å være barn.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Sete til fotplate:215 - 350 mm / 315 - 470 mm
Alder:3-10 år, 8-14 år og 10-16 år.
Brukers høyde:105 - 150 cm, 127 - 168 cm og 150-175 cm
Vekt
Maks. brukervekt:18-50 kg, 18- 60 kg og 18-70 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Det er sitteenheter som er bygget opp av moduler og disse kan benyttes på forskjellige understell etter individuelle behov. Vi tilbyr sittesystemer i flere utgaver i flere størrelser. 

Det er tre nøkkelområder som krever spesiell fokus ved posisjonering i sittende:
1. Posisjonering av bekken og bekkenstabilitet
2. Posisjonering av ben og føtter
3. Posisjonering av overkropp og hode

Ved fikserte feilstillinger i bekkenet bør bekkenstøtten kunne tilpasses slik at den gir støtte til denne stillingen. Bakovertiltet-, skjevstilt- og rotert bekken er eksempler på feilstillinger.

Ved windsweept sittestilling vil han/hun ha stramme abduktorer på det ene benet og stramme adduktorer på det andre.
Ja. Windsweeping, abduksjon, lårlengdeforskjell, setedybde og hofteabduksjon kan enkelt tilpasses i sittemodulene.
Å for eksempel tillate en windsweept sittestilling bidrar til at bekkenet kan plasseres godt inn i sittemodulen. I tillegg vil tonus ikke bli unødvendig forhøyet på grunn av ubehag eller strekk i stram muskulatur. Resultatet er en funksjonell sittestilling der han/hun klarer å utføre ulike aktiviteter.

Sittemodulene fra Leckey er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy. Sittemodulene er testet i sin komplette konfigurasjon på et surrogat understell med formet hodestøtte fra Leckey. Krasjtesten refererer kun til sittesystemet og sammenkoblingsmekanismen. Dersom du skal benytte sittesystemet på et rullestolunderstell henviser vi til rullestolprodusentens brukermanual for detaljer rundt krasjtest.
Til våre sittemoduler tilbyr vi blant annet Zippie RS understell som er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy.

 1 2