Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey Squiggles Seat

Leckey Squiggles Seat

Øk aktivitetsnivå med Squiggles. Passer til barn mellom 0 og 5 år.

Med sine klare farger og kliniske fokus har Squiggles setet alltid handlet om å oppfylle de posturale og emosjonelle behovene til barn og deres familier. Squiggles-setet kan bidra til at enda flere barn kan utføre dagligdagse aktiviteter i hjemmet, i klasserommet, i barnehagen eller ute i omgivelsene.

Be om brosjyre
Sittemodul Squiggles
Bekken

Bekken

Bekkenbeltets festepunkter er forsterket for å imøtekomme barn med sterkere strekkmønstre. Breddejustering på hoftestøttene opptil 26cm. 

Hode og overkropp

Hode og overkropp

Bred og godt formet hodestøtte som gir god sidestøtte til hodet. 

Skulderstøtte øker rygghøyden med 75mm. Hendel for rygghøyderegulering har italienergrep. Forbedret låsemekansme for bordet. Polstret frontbøyle kan benyttes i stedetfor bordet. 

Hi-Low base

Hi-Low base

Flere forskjellige understell for både ute- og inne bruk. Her er et Hi-Low understell for innebruk med tilt på -10° - 30°, setehøyde på 17-65cm. Kjørebøyle og brems på alle understell er standard.

Hodestøtte

Hodestøtte

Squiggles kommer standard med en multijusterbar, myk hodestøtte og et justerbart bord for avlastning. Hodestøtten kan enkelt tilpasses den enkelte og bordet bidrar til en bedre kroppsholdning for barnet samtidig som det er praktisk til ulike aktiviteter.

Benstøtte

Benstøtte

Den store benstøtten som er lengdejusterbar og har en trinnløs regulering av vinkel på fotplaten sikrer riktig posisjon av kne- og fotvinkler. Ved behov kan sandaler festes i platen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:160 - 260 mm
Setedybde:190 mm - 290 mm
Sete til fotplate:122 - 270 mm
Alder:0 - 5 år
Brukers høyde:75 - 110 cm
Vekt
Maks. brukervekt:22 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.