Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey Squiggles Seat

Leckey Squiggles Seat

Øk aktivitetsnivå med Squiggles. Passer til barn mellom 0 og 5 år.

Med sine klare farger og kliniske fokus har Squiggles setet alltid handlet om å oppfylle de posturale og emosjonelle behovene til barn og deres familier. Squiggles-setet kan bidra til at enda flere barn kan utføre dagligdagse aktiviteter i hjemmet, i klasserommet, i barnehagen eller ute i omgivelsene.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Sittemodul Squiggles
Bekken

Bekken

Bekkenstabilitet er grunnlaget for komfort og optimal posisjonering. Squiggles er utstyrt med firepunkts hoftebelte, designet for å fremme komfort og stabilitet, samtidig som den lar barnet bevege armene fritt. Bekkenbeltets festepunkter er forsterket for å imøtekomme barn med sterkere strekkmønstre. Setebredde opptil 26cm. Breddejustering mellom lårstøtter opptil 22cm.


 

Hode og overkropp

Hode og overkropp

Bred og godt formet hodestøtte som gir god sidestøtte til hodet.
Squiggles er også kompatibel med hodestøtter fra Whitmyer.

Som tilbehør kan skulderstøtte monteres. Skulderstøtten vil øke rygghøyden med 10cm. Rygghøyden reguleres enkelt ved hjelp av hendel med italienergrep. Squiggles kommer som standard med bord, bordet har forbedret låsemekanisme. Som alternativ til bord kan en polstret frontbøyle benyttes.

Hi-Low base

Hi-Low base

Flere forskjellige understell for både ute- og inne bruk. Her er et Hi-Low understell for innebruk med tilt på -10° - 30°, setehøyde på 17-65cm. Kjørebøyle og brems på alle understell er standard. 

Hi-Low understellet gjør at barnets høyde enkelt kan endres via en fotpedal, for å sikre at barnet alltid har mulighet til øye-til-øye interaksjon under arbeid, hvile og lek.

Hodestøtte

Hodestøtte

Squiggles kommer standard med en multijusterbar, myk hodestøtte og et justerbart bord for avlastning. Hodestøtten kan enkelt tilpasses den enkelte og bordet bidrar til en bedre kroppsholdning for barnet samtidig som det er praktisk til ulike aktiviteter.

Squiggles er også kompatibel med hodestøtter fra Whitmyer.

Benstøtte

Benstøtte

Den store benstøtten som er lengdejusterbar og har en trinnløs regulering av vinkel på fotplaten sikrer riktig posisjon av kne- og fotvinkler. Ved behov kan sandaler festes i platen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:160 - 260 mm
Setedybde:190 mm - 290 mm
Sete til fotplate:122 - 270 mm
Alder:0 - 5 år
Brukers høyde:75 - 110 cm
Vekt
Maks. brukervekt:22 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Det er sitteenheter som er bygget opp av moduler og disse kan benyttes på forskjellige understell etter individuelle behov. Vi tilbyr sittesystemer i flere utgaver i flere størrelser. 

Det er tre nøkkelområder som krever spesiell fokus ved posisjonering i sittende:
1. Posisjonering av bekken og bekkenstabilitet
2. Posisjonering av ben og føtter
3. Posisjonering av overkropp og hode

Ved fikserte feilstillinger i bekkenet bør bekkenstøtten kunne tilpasses slik at den gir støtte til denne stillingen. Bakovertiltet-, skjevstilt- og rotert bekken er eksempler på feilstillinger.

Ved windsweept sittestilling vil han/hun ha stramme abduktorer på det ene benet og stramme adduktorer på det andre.
Ja. Windsweeping, abduksjon, lårlengdeforskjell, setedybde og hofteabduksjon kan enkelt tilpasses i sittemodulene.
Å for eksempel tillate en windsweept sittestilling bidrar til at bekkenet kan plasseres godt inn i sittemodulen. I tillegg vil tonus ikke bli unødvendig forhøyet på grunn av ubehag eller strekk i stram muskulatur. Resultatet er en funksjonell sittestilling der han/hun klarer å utføre ulike aktiviteter.

Sittemodulene fra Leckey er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy. Sittemodulene er testet i sin komplette konfigurasjon på et surrogat understell med formet hodestøtte fra Leckey. Krasjtesten refererer kun til sittesystemet og sammenkoblingsmekanismen. Dersom du skal benytte sittesystemet på et rullestolunderstell henviser vi til rullestolprodusentens brukermanual for detaljer rundt krasjtest.
Til våre sittemoduler tilbyr vi blant annet Zippie RS understell som er krasjtestet og godkjent for bruk i kjøretøy.

 1 2