Levo Summit ElStårullestol

Levo Summit EL - manuell rullestol med elektrisk ståfunksjon

Dette er LEVO: 40 års ledende markedserfaring innen rullestoler med ståfunksjon. Vi introduserer nye Levo Summit El. Med elektrisk ståfunksjon kommer du enkelt opp i stående stilling og kan tilpasse din arbeidsstilling i forhold til oppgaven du skal utføre. 

 

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested
Neste generasjon av stårullestoler fra Levo

Neste generasjon av stårullestoler fra Levo

Sveitsisk design med innovativ “ABC “ ståfunksjon.

  • Enkel forflytning
  • Enkel transport
  • Kompakt, aktiv kjøring
  • Vekt: kun 21 kg
  • Enkel å justere og tilpasse til individuelle behov
Levo Summit El med Wheeldrive

Levo Summit El med Wheeldrive

Summit med elektrisk ståfunksjon egner seg godt sammen med Drivhjul med elektrisk motor; Wheeldrive. Stolen er tyngre enn stoler uten ståfunksjon og det er derfor ypperlig med litt assistanse ved kjøring. 

Be om en Levo Summit El demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde + 160 mm
Setebredde:350/380/400/420/450/480/500 mm
Setedybde:350 – 550 mm med 20 mm intervall
Setehøyde:480/500/520/540 mm
Rygghøyde:320-380 mm
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:21 kg
Transport
KollisjonstestetDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den bak på rammen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4