Levo Summit El

Levo Summit EL - manuell rullestol med elektrisk ståfunksjon

Dette er LEVO: 40 års ledende markedserfaring innen rullestoler med ståfunksjon. Vi introduserer nye Levo Summit El. Vår nyeste manuelle rullestol med ståfunksjon gir deg topp ytelse! La ikke høydene i hjemmet ødelegge din hverdag. Med elektrisk ståfunksjon kommer du enkelt opp i stående stilling og kan tilpasse din arbeidsstilling i forhold til oppgaven du skal utføre. 

 

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested
Fullt utstyrt som standard i kontrakt med NAV

Fullt utstyrt som standard i kontrakt med NAV

Levo Summit El er fullt utstyrt slik den er tilbudt NAV i Norge. Den finnes i flere størrelser med setebredder fra 35 til 50 cm og dybder fra 35 til 55 cm. 

Et godt utvalg tilbehør og valgmuligheter finner du også. Se gjerne i bestillingsskjemaet for muligheter. 

I NAVs Hjelpemiddeldatabase kan du lese mer om Levo Summit EL i standard-utgaven i Norge.

Hvor kan jeg ha nytte av Levo Summit?

Hvor kan jeg ha nytte av Levo Summit?

For mange er det svært viktig å få mulighet til å komme opp i stående stilling både i hjemmet, på skolen eller i jobben. Ved hjelp av en manuell rullestol med elektrisk ståfunksjon får du hjelpen du trenger til nettopp dette. Den enkle ståfunksjon gir deg økt tilgjengelighet til omgivelsene og kan bidra til redusert behov for tilpassing på bad, kjøkken og på arbeidsplassen og dermed reduserte kostnader. Det handler om små detaljer i hverdagen for å få alt til å fungere så smertefritt som mulig. Snakk med din behandler om du kan bruke et slikt produkt.

Neste generasjon av stårullestoler fra Levo

Neste generasjon av stårullestoler fra Levo

Sveitsisk design med innovativ “ABC “ ståfunksjon.

  • Enkel forflytning
  • Enkel transport
  • Kompakt, aktiv kjøring
  • Enkel å justere og tilpasse til individuelle behov
Levo Summit El med Wheeldrive

Levo Summit El med Wheeldrive

Summit med elektrisk ståfunksjon egner seg godt sammen med Drivhjul med elektrisk motor; Wheeldrive. Stolen er tyngre enn stoler uten ståfunksjon og det er derfor ypperlig med litt assistanse ved kjøring. 

Be om en Levo Summit El demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:Setebredde + 160 mm
Setebredde:350/380/400/420/450/480/500 mm
Setedybde:350 – 550 mm med 20 mm intervall
Setehøyde:480/500/520/540 mm
Rygghøyde:320-380 mm
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:21 kg
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Nei, det er det ikke. Ved armlenet finnes en knapp. Ved å trykke på denne blir du reist opp fra sittende til stående stilling sakte og behagelig.

Ja, det kan du. Vi har motorisert drivhjul, Wheeldrive som kan benyttes sammen med Levo Summit El. I tillegg kan du benytte E-motion eller E-fix. 

Ja, det kan du. Rullestolen er eneste valg i posten for manuelle rullestoler med ståfunksjon. Det betyr at om du skal ha en slik stol er dette førstevalget i NAV-systemet. 

Nei, du kan stoppe akkurat når du ønsker. Du bare slipper knappen for ståfunksjonen. Dette er nyttig i flere situasjoner, f.eks. ved forflytning.

Så ofte du ønsker. Det er anbefalt at man skal prøve å stå litt hver dag, og det er bedre å stå ofte og kortere tid enn lenge og sjelden. Bra for skjelett og ledd.

 1 2