Levo Active Easy (LAE)

Levo stårullestoler: Du får større rekkevidde i stående stilling!

Levo Active Easy (LAE) er en lett aktiv rullestol med topp kjøreegenskaper og som har ståfunksjon. Meget gode trilleegenskaper bidrar til stor aktivitet. Kom opp i stående stilling hvor du vil og når du vil. Fungerer ypperlig på skole, arbeidsplass og kjøkken da sittestillingen hurtig kan endres fra kjørestilling til arbeidsstilling eller stående stilling.

Les mer >

Levo Active Easy Stårullestol

Media og dokumentasjon

LEVO LAE Lifestyle 1
LEVO LAE Step 1
LEVO LAE Step 2

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.