Skrittseler

Skrittselen sikrer god bekkenstøtte som hjelper brukeren med å holde seg oppreist. De tre festepunktene støtter brukerens bekken brem eller fremre overlegen iliaca ryggraden, stabilisere bekkenet, og beherske skambeinet slik at bekkenet ikke er i stand til å skifte fremover eller bakover. Den fleksible skrittselen er komfortabel ettersom den gir brukeren rom for bevegelse, og de tildekkede spennene gjør at selen enkelt kan festes. Den ikke-fleksible selen sikrer riktig trykkfordeling når mer direkte trykk er nødvendig. Trykk på venstre og høyre side bestemmes ved hjelp av en presis innstilling.

Les mer >

Skrittseler | Kinetic Balance

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.