Skrittseler

Skrittselen sikrer god bekkenstøtte som hjelper brukeren med å holde seg oppreist. De tre festepunktene støtter brukerens bekken brem eller fremre overlegen iliaca ryggraden, stabilisere bekkenet, og beherske skambeinet slik at bekkenet ikke er i stand til å skifte fremover eller bakover. Den fleksible skrittselen er komfortabel ettersom den gir brukeren rom for bevegelse, og de tildekkede spennene gjør at selen enkelt kan festes. Den ikke-fleksible selen sikrer riktig trykkfordeling når mer direkte trykk er nødvendig. Trykk på venstre og høyre side bestemmes ved hjelp av en presis innstilling.

Les mer >

Skrittseler | Kinetic Balance

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.