Abduksjons posisjonering Rulllestolstilbehør

Når beina spres, skaper dette et bredt sete, noe som begrenser bekkenets bevegelighet. Abduksjons posisjonering støtter bena ved hjelp av to polstrede stropper som sørger for at de holdes på plass. Begge stroppene kan justeres separat ved hjelp av nylonstropper. Benstroppene går gjennom et ergonomisk utformet sete som holdes på plass av brukerens kroppsvekt. Selen er forsterket på forsiden og baksiden, og setet har et perforert neoprenbelegg som gir god varmespredning og trykkfordeling.

Les mer >

Abduksjons posisjonering

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.