J3 SC rygg

Fast rygg med grunn kontur

J3 SC finnes i flere høyder og bredder. Fra de lave aktiv-ryggene og helt opp til skulderhøyde. Grunn kontur er 5 cm dyp og er beregnet for brukere som normalt ikke har behov for sideveis støtte av overkroppen. Ryggene kan tilpasses den enkelte ved bruk av kiler, slik at du kan oppnå god støtte for hele brukerens rygg etter behov. Faste eller utsvingbare sidestøtter kan monteres på om ønskelig. Hurtigkoplingsbrakett gjør det enkelt å ta av og på ryggen på rullestolen.

 

Les mer >

Jay J3 rygg SCLT

Media og dokumentasjon

Jay J3 SC
JAY® J3 Rygg grunn kontur (SC)
J3 SC rygg sett ovenfra

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.