Sitte & Stå / JAY / Rygger / JAY J3 (SC)

JAY J3 (SC)Rullestolrygg

Fast rygg med grunn kontur(SC)

J3 SC finnes i flere høyder og bredder. Fra de lave aktiv-ryggene og helt opp til skulderhøyde. Grunn kontur er 5 cm dyp og er beregnet for brukere som normalt ikke har behov for sideveis støtte av overkroppen. Ryggene kan tilpasses den enkelte ved bruk av kiler, slik at du kan oppnå god støtte for hele brukerens rygg etter behov. Faste eller utsvingbare sidestøtter kan monteres på om ønskelig. Hurtigkoplingsbrakett gjør det enkelt å ta av og på ryggen på rullestolen.

 

Be om brosjyre
Jay J3 rygg SCLT
Jay J3 ryggmodeller

Jay J3 ryggmodeller

JAY J3 ryggene hjelper til å holde bekkenet i nøytral posisjon og minsker risikoen for trykk på utsatte steder. Ryggene finnes i 5 forskjellige konturer, 5 forskjellige bredder samt 12 høyder avhengig av hvilken J3 rygg som velges. Kan monteres på rullestoler med stolbredde mellom 31 og 56 cm. 

Med J3 ryggen er det alltid en fast, nesten skreddersydd rygg til den enkelte rullestolbruker!

JAY J3 Festebraketter

JAY J3 Festebraketter

Standardfestet er utviklet for å tilfredsstille behovene til den aktive rullestolbrukeren. Festet er standard på rygger med rygghøyde opp til 38 cm. Standardfestet er plasseffektivt og lett i vekt. Festet er breddejusterbart 5cm, dybdejusterbart 3 cm og vinkeljusterbart +/-22°. Brukervekt 136 kg.

Brakettene er kollisjonstestet etter ISO 16840-4 Tillegg A og ANSI/RESNA WC/Volum 4 Del 20 Tillegg A. Standardbraketten gir en dybdejustering på 5 cm og kan monteres i 2 ulike posisjoner. Dybdejustering av festebraketten gjør at ryggen vinkles bakover uten at setedybden påvirkes.

Ryggforlenger med lomme

Ryggforlenger med lomme

Ryggforlengeren er praktisk for å skjule mellomrommet mellom Jay-ryggen og setet. På ryggforlengeren finnes en lomme med glidelås for trygg oppbevaring av f.eks. nøkler og andre småsaker. 

Posisjoneringsdeler

Posisjoneringsdeler

For maksimal trykkfordeling, korrekt støtte og optimal komfort må en fast rygg følge brukerens ryggform. Med dette i tankene er J3-ryggens posisjoneringsdeler designet for å gi mulighet for å feste, tilpasse og finjustere formen på J3 ryggen.

Festebraketter Heavy Duty

Festebraketter Heavy Duty

HD festet er utviklet for de mer passive brukerne og er standard på rygger fra 42 cm til 61cm. Dette festet er noe større og tilbyr økt stabilitet og brukervekt. Festet er breddejusterbart 5 cm, dybdejusterbart 3 cm og vinkeljusterbart +/-22°. Rygger i bredde 46 cm, med rygghøyde 30 til 38 cm og rygger i bredde 51 cm med rygghøyde 17 cm til 38 cm kan bestilles med HD festet for økt stabilitet. Brukervekt 225 kg.

Brakettene er kollisjonstestet etter ISO 16840-4 Tillegg A og ANSI/RESNA WC/Volum 4 Del 20 Tillegg A. Standardbraketten gir en dybdejustering på 5 cm og kan monteres i 2 ulike posisjoner. For ytterligere stabilitet kan 4 punkts braketter gi ekstra styrke til ryggfestet. Dybdejustering av festebraketten gjør at ryggen vinkles bakover uten at setedybden påvirkes.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:31 / 36 / 41 / 46 / 51 cm
Totalhøyde:17 - 61 cm
Dybde:5 cm
Vekt
Maks. brukervekt:136 kg (m/HD-brakett: 225kg)
Alternativer

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.