Scootere

Enten du ferdes i byen eller på landet, vil du alltid kunne stole på at din Sterling scooter tar deg frem dit du vil. Den er sterk, lett å kjøre, enkel å lære seg og god å sitte i. Du kan tilpasse styrestammen til å passe din kjørestilling og god fjæring gjør at turen føles komfortabel. Les mer om scooteren.

Leter du etter scooter for de unge, Zippie Raptor? Du finner den under Elektriske rullestoler for de unge. 

STERLING Elite2

STERLING Elite2 Elektrisk rullestol

Smidig, sterk og komfortabel! Få den beste bakkekontakt med 3-hjuling!

  • Vinner i delkontrakt 8!
  • Velg mellom 10 og 15 km/t.

Ofte Stilte Spørsmål

Nei! Forsøk ikke på dette. De er helt forskjellige med ulik voltstyrke. 

Det er noen ting du må gjøre før du setter din scooter til lagring over vinteren. Før den settes bort bør du topplade batteriene. Sett de på lading i 24 timer eller mer. Koble fra batteriboksen eller kablene fra scooteren. hvis mulig og det er trygt å gjøre det, frigjør parkeringsbremsen (frihjul) Hold scooteren så tørr og varm som mulig gjennom vinteren (helst i en garasje/kjeller). Koble til batterier/ledninger ca en gang per måned for å lade opp i 24 timer eller mer.  Dersom du har separat lader, kan det være enklere å plassere batteriene på en tørr og godt ventilert plass og lade de der en gang i måneden. 

Nei!  Selv om disse batteriene kan se like ut, så er de ikke de samme! De er oppbygget på forskjellige måter og virker på ulike måter. Dersom du forsøker å bruke et bilbatteri vil dette ikke virke. 

Dessverre så tilbyr vi ikke denne tjenesten. Dersom du velger å kjøpe en scooter privat, så selger vi våre scootere gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Gå inn på deres webside og se priser på vår 3-hjul scooter der. 

Været kan påvirke en del dersom det er svært kaldt og/eller fuktig. Årsaken til dette er at alle batterier vil mist sin kraft raskere i kaldt og fuktig vær. Dette er en av grunnene til at du bør lade batteriene hyppig slik at de er fulladet hver gang du skal ut å kjøre. Det kan også variere mye dersom du kjører i ulendt terreng med mange bakker. Da vil scooteren måtte bruke mer kraft.