LECKEY Therapy Bench

Utviklet for å fremme aktiv terapi for barn ved å støtte i en nøytral posisjon, og frigjøre hender.

Designet for å legge til rette for aktiv terapi, for mer engasjerende og produktive terapiøkter for barnet. Benkens justerbarhet gjør den egnet for et bredt spekter av barn.
Den kroppsnære aktivitetsvuggen i kombinasjon med den bakre bolputen muliggjør øyekontakt, og at terapeuten fritt kan engasjere seg med barnet. Leckey Therapy Bench benyttes ikke bare under vurdering av bolstabilitet, men også som et individuelt verktøy i ethvert terapiprogram.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Leckey Therapy Bench
Reguleringsmuligheter

Reguleringsmuligheter

Benken kan tiltes sideveis og framover/bakover for å fremme aktivitet avhengig av barnet. Benken er også høyde- og dybde-regulerbar, hvilket gjør den allsidig for store så vel som små barn.

Den høyderegulerbare terapeut-puten gir ekstra støtte til terapeuten og samtidig oppmuntrer til forsiktig tilbaketrekking av barnets skuldre.
Den kroppsnære aktivitetsvuggen og den bakre støtten posisjonerer og stabiliserer barnet, og hjelper barnet med å sitte i en oppreist posisjon.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:620 mm
Setedybde:360 mm
Setehøyde:330 - 460 mm
Legglengde:220 - 440 mm
Alder:1 - 14 år
Vekt
Maks. brukervekt:80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support