Sitte & Stå / Leckey / Andre posisjoneringsprodukter / Leckey Advanced Bath Chair

Leckey Advanced Bath Chair

Leckey Advanced Bath Chair gir støtte under bad

Gjør bading enklere og morsommere – i badekaret, dusjen eller på stranden
Leckey Advanced Bath Chair gjør badetiden bade trygg og morsom, samtidig som stolen oppfyller den enkeltes behov for støtte og stabilitet.
Badestolen kommer i fire ulike størrelser, er enkel å regulere og har fleksible innstillinger som gjør det lett å finne den mest funksjonelle stillingen.
 

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
LECKEY Advance Bath Chair
Enkle reguleringer

Enkle reguleringer

Ved hjelp av brukervennlige spaker kan høyde og vinkel på Leckey Advanced Bath Chair enkelt reguleres for å oppnå optimal høyde i forhold til baderomsfasilitetene.

Trygg og sikker i bruk

Trygg og sikker i bruk

Badestolen er utstyrt med et hofte- og brystbelte. Beltene, kombinert med en valgfri hodestøtte, gir badestolen tilstrekkelig posisjonering under bading. Utstyret vil sørge for en trygg og sikker opplevelse.
Anti-skli sørger for ekstra sikkerhet i våte områder, slik at badingen blir mindre stressende og mer morsom.

Dusjvogn alternativer

Dusjvogn alternativer

Dersom bruker foretrekker å dusje, vil basen som omgjør stolen til vogn gjøre den til en sterk og lettmanøvrerbar dusjstol med posisjonering.

Slitesterkt nylonstoff

Slitesterkt nylonstoff

Badestolen er produsert av et slitesterkt nylonstoff som er pustende og mykt å ta på. Stoffet kan skylles rent, og kan vaskes i maskin på 60°.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Vekt
Maks. brukervekt:72 kg (All sizes)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.