Sitte & Stå / Kinetic Balance / Varmeposer / ZIPPIE Varmepose

ZIPPIE Varmepose

Varmepose for barn til bruk i vogn, rullestol eller lignende.

Zippie varmepose er beregnet for bruk i vogn, rullestol eller lignende for å beskytte mot kaldt klima utendørs. Varmeposen er klargjort for belter, seler, vester, sidestøtter og fotstropper. Ved opphold innendørs over noe tid, kan frontstykket på varmeposen enkelt løsnes helt og oppbevares separat. Tilgjengelig i størrelsene 100, 110, 125, 135, 145, 160 og 180 i sort. 

Be om brosjyre
Zippie Varmepose til barn
Vindtett og vannavvisende materiale

Vindtett og vannavvisende materiale

Yttermateriale: : Nylon Ripstop coated 2 times, vanntett, vannsøyle 1000 mmH2 O. Anti-skli materiale på undersiden. Vindtett. Fyll: Polyesterfiber.

Anti-skli

Anti-skli

Anti-skli materiale på undersiden

Passer i mange produkter

Passer i mange produkter

Produktet er tilpasset for å kunne benyttes i mange forskjellige produkter. Også klargjort for bruk sammen med belter, vester og seler.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

 1 2 3