Elektriske rullestoler / Switch-It / Universalt monteringssystem / Monterings-system for hakestyring

Monterings-system for hakestyring

Monteringssystem til hakestyring

Det nyutviklede monteringssystemet for hakestyring  fra Switch-It omfatter både mekanisk og elektrisk utsvingbar arm. Enkelt og stabilt feste til ryggen. Den spesialdesignede utsvingmekanismen inkluderer en friksjonskobling, som gir økt sikkerhet og funksjonalitet.

Be om brosjyre
Switch-It hakestyring monteringssystem
Manuell & Elektrisk hakestyring

Manuell & Elektrisk hakestyring

Hakestyringsbommen er en lang L-formet stang med brakett for å montere Joystick som f.eks. VersaGuide eller MicroGuide. Bommen monteres på en brakett på ryggstøtten. Dette gir brukeren en munn eller hake-styring uten bruk av seler og gir derfor enklere bevegelighet/forflytning for bruker. Denne styringen er tilgjengelig både som manuell og elektrisk versjon.

Egenskaper ved elektrisk hakestyringsarm

Egenskaper ved elektrisk hakestyringsarm

Den elektriske hakestyringen forbindes direkte til R-net bussen og har en kontakt for å tilkoble bryter for styring av den utsvingbare armen. Den vil automatisk finne tilbake til sin utgangsposisjon.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon