Ctrl+5 Kontakt

Lett tilgang til programmerbare funksjoner i rullestolen

Oppnå enkel tilgang til din elektriske rullestols programmerbare funksjoner med Ctrl+5 kontakten – en perfekt kombinasjon sammen med vår programmerbare memory seat positionering på alle SEDEO ERGO sittesystemer. Den gir deg direkte adgang til den funksjon, du skal bruke, med et trykk på en knapp. Tastaturet fås i to forskjellige utgaver basert på brukerens behov.

Be om brosjyre

Switch-It Ctrl+5 kontakt til rullestoler
Kontakt med trykknapper

Kontakt med trykknapper

Tastaturet på Ctrl+5 kontakten fås i to forskjellige typer knapper – på bildet ses versjonen med trykknapper.

Vippebrytere

Vippebrytere

Tastaturet på Ctrl+5 kontakten fås med to forskjellige typer knapper – på bildet ses versjonen med vippebrytere.

USB-tilkopling

USB-tilkopling

USB-porten er til oppladning eller til strømforsyning av eksterne enheter med et maksimalt strømbruk på 2,0 Amp. Porten er tilkoplet via en grisehale, så den kan flyttes fra den ene side til den andre avhengig av hvordan brukeren foretrekker den.

Ctrl+5 kontaktenheten er programmerbar med knapper med funksjonstildeling

Ctrl+5 kontaktenheten er programmerbar med knapper med funksjonstildeling

Ctrl+5 kontaktenheten er et apparat som settes inn i PG Drivets R-Net system og muliggjør oppsett av inntil ti forskjellige funksjoner i ti diskrete knapper (hver vippekontakt tilsvarer to knapper). Dette apparat benytter Sunrise Medicals patenterte teknologi med funksjonstildeling. Ctrl+5 kontaktene er for-programmerte fra fabrikken til standardverdier for aktuatorene på stolene.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.