Sykler & Fritid / Nijland / Tandemsykler med hjelpemotor

Tandemsykler med hjelpemotor

Opplev gleden av felles opplevelser på tandemsykkel! Nijland sykler har flere varianter av tandemsykler. Velg mellom 2-hjuls og 3-hjulssykkel og om ledsager skal sitte foran eller bak. På tandemsyklene er det en svært kraftig motor som vil hjelpe dere frem! 

Søker du vanlig sykkel med hjelpemotor? 

Nando E

Nando E

Nando E er en tandemsykkel med hjelpemotor for større barn og ungdom.

  • Post 11: Vinner i posten
Nindo E

Nindo E

Nindo E er en tohjuls tandemsykkel med hjelpemotor for barn.

  • Post 12: Vinner i posten
Nando Too E

Nando Too E

Nando Too E er en trehjuls tandemsykkel med ledsager i front og hjelpemotor.

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet.

PAS(Power Assist System) er elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2