Sykler & Fritid / Nijland / Tandemsykler med hjelpemotor

Tandemsykler med hjelpemotor

Opplev gleden av felles opplevelser på tandemsykkel! Nijland sykler har flere varianter av tandemsykler. Velg mellom 2-hjuls og 3-hjulssykkel. Ledsager foran eller bak eller 2 ved siden av hverandre. Du får også kraftig hjelpemotor på tandemsyklene.

Nindo Too PAS

Nindo Too PAS

Nindo Too PAS er en 3-hjuls tandemsykkel med hjelpemotor for barn.

Nando Too Pas

Nando Too Pas

Nando Too PAS er en 3-hjuls tandemsykkel med hjelpemotor for større barn og ungdom.

Nando PAS

Nando PAS

Nando PAS er en tandemsykkel med hjelpemotor for større barn og ungdom.

Nindo PAS

Nindo PAS

Nindo PAS er en tandemsykkel med hjelpemotor for barn med oppstartshjelp.

Toogether PAS

Toogether PAS

Sunny Toogether PAS er tandemsykkel, side ved side, med hjelpemotor.

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet.

PAS(Power Assist System) er elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2