Sykler & Fritid / Nijland / Sykler med hjelpemotor

Sykler med hjelpemotor

Ønsker du å være med på sykkeltur, men har ikke nok krefter selv? Da har vi gode sykler i mange varianter med hjelpemotor som gir både oppstartshjelp og god hjelp i bakker, ulendt terreng og i sterk vind. Sykler med hjelpemotor leveres med frinav, gir og elektrisk hjelpemotor. Hjelpemotoren aktiveres ved at brukeren aktivt tråkker på pedalene (trykksensor) og bidrar bl.a. til at det er lett å sette sykkelen igang. Du kan også få ren hjelpemotor til montering på din private sykkel. Er du ute etter sykkel uten hjelpemotor? Eller tandemsykkel?

Rotor Bullet

Rotor Bullet

Hånddrevet sittesykkel med godt sete og god elektrisk fremdrift.

  • Post 8 - Nr. 1 i posten
Easy 2-hjul

Easy 2-hjul

2-hjulsykkel med hjelpemotor

  • Post 17: Vinner i posten
Acky PAS

Acky PAS

Trehjuls sykkel med gir og hjelpemotor. Fra skrittlengde 37 cm.

  • Post 5 - m/gir og hjelpemotor: Nr 1 og 2 i posten
Bondo PAS

Bondo PAS

Bondo PAS er en robust og stabil trehjulsykkel med hjelpemotor og oppstartshjelp.

  • Post 5 - m/gir og hjelpemotor: Nr 1 og 2 i posten
Clip PAS

Clip PAS

Clip PAS er en robust og stabil trehjulsykkel med hjelpemotor. Skrittlengde 60-85cm.

  • Post 5 - m/gir og hjelpemotor: Nr 1 og 2 i posten
Easy PAS

Easy PAS

Easy PAS er den største trehjulsykkelen med hjelpemotor. Skrittlengde 73-97cm.

  • Post 5 - m/gir og hjelpemotor: Nr 1 og 2 i posten
Hjelpemotor Schachner MM15

Hjelpemotor Schachner MM15

Hjelpemotor Schachner MM15

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet.

PAS(Power Assist System) er elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk, og er like velegnet for barn som voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for
syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet. I det foten blir satt på pedalen oppfatter en sensor belastningen og bidrar til en enkel og myk start. Sykkelen er overraskende lett å sette i gang.
Elektronikken beregner hvor mye hjelpende drivkraft som må tilføres. Kraften som brukeren legger i syklingen blir forsterket når det virkelig trengs.

PAS er en elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med.

Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last
Sunrise Medical tilbyr et komplett spekter sykler med hjelpemotor. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer.

Hjelpemotor for tohjulssykkel finnes også i vårt sortiment. Du kan montere den på din private sykkel. Alle deler medfølger i pakken.