Sykler og hjelpemotor

Sykler med hjelpemotor leveres med frinav, gir og en elektrisk hjelpemotor. Hjelpemotoren aktiveres ved at brukeren aktivt tråkker på pedalene (trykksensor) og bidrar bl.a. til at det er lett å sette sykkelen igang. Du kan også få ren hjelpemotor til montering på din private sykkel. Les mer om Schachner MM15 motoren.

Sykler med elektrisk hjelpemotor

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk, og er like velegnet for barn som voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for
syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet. I det foten blir satt på pedalen oppfatter en sensor belastningen og bidrar til en enkel og myk start. Sykkelen er overraskende lett å sette i gang.
Elektronikken beregner hvor mye hjelpende drivkraft som må tilføres. Kraften som brukeren legger i syklingen blir forsterket når det virkelig trengs.

PAS er en elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med.

Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last
Sunrise Medical tilbyr et komplett spekter sykler med hjelpemotor. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer.

Hjelpemotor for tohjulssykkel finnes også i vårt sortiment. Du kan montere den på din private sykkel. Alle deler medfølger i pakken.