Nindo Too E

Nindo Too E er en 3-hjuls tandemsykkel med motor for barn og unge med ledsager bak

På Nindo Too E sitter ledsager høyt, noe som bidrar til sikker og trygg tur. Tre hjul gir økt stabilitet på sykkelen. Dette merkes spesielt godt ved av- og påstigning.
Kraftig hjelpemotor gjør det lettere å sykle, spesielt i tunge situasjoner som ved oppstart, ved sykling i motbakke og ved sykling i motvind. Vrigassen har to funksjoner; hjelp ved oppstart og boost ved behov i bratte bakker. Det er også mulighet for å koble ut brukerens pedaler.
Sykkelen har mange innstillingsmuligheter for både bruker og ledsager, som multi-justerbart sete og justerbare styrer. Mye tilbehør som for eksempel pedaler, styre og seter gjør at sykkelen kan tilpasses de fleste syklister.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Tandemsykkel Nindo Too E
Nindo Too E som standard

Nindo Too E som standard

Som standard leveres Nindo Too E med: 
•  Frinav og Shimano 7 gir
•  Hjelpemotor Bafang med oppstartshjelp 36V 500W
•  Styresperre som begrenser ukontrollerte styreutslag
•  Valgmulighet for tvangsstyring av tråkk for bruker
•  Lav konstruksjon for enkel innstigning for bruker
•  Kraftig bagasjebrett med mye plass
•  Lås for å unngå tyveri
•  Gel seter
•  Aluminiumsfelger (20" foran og 20" bak)
•  Bjelle
•  Grå farge

 

Seteregulering

Seteregulering

Setet i standardutgaven kan justeres både i høyden og i dyden. 

Styredetalj

Styredetalj

Mange innstillingsmuligheter, som blant annet justerbare styrer.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totallengde:238 cm
Trinnhøyde:33 cm
Skrittlengde min:48 cm (for ledsager: 75 cm)
Skrittlengde maks:67 cm (for ledsager: 95 cm)
Ytelse/Vekt
Hjelpemotor:Ja
Differensial:Ja
Totalvekt:ca 45 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. Alle våre sykler med hjelpemotor har oppstartshjelp, noe som løser dette problemet.

E (Elektrisk motor) er elektrisk hjelpemotor med batteri som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart (oppstartshjelp)
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2