Undersøk.-benk

Passer like godt på legekontor som på sykehus!

Protons Undersøkelsesbenk er en solid og praktisk benk som passer de fleste miljøer. Den har 2-delt liggeflate med meget god liggekomfort og små ytre mål. Den har en beskyttende ytterramme i krom som forhindrer skader på selve benken. Den er lett å rengjøre og leveres med papirrullholder, avriver og kurv som standard. Elektrisk eller hydraulisk hev- og senkbar.

Les mer >

Undersøkelsesbenk, benk, Evab

Media og dokumentasjon

Undersøkelsesbenk med kurv og papirullholder

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.