Sopur Delphin

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

Sopur Delphin egner seg svært godt til brukere som er aktive og selvhjulpne i hverdagen og i forbindelse med personlig hygiene. Den egner seg for bruk i private hjem/baderom, på institusjoner og i basseng. Stolen kan benyttes både som dusjstol og toalettstol. Drivhjulene er kompakte med drivringer og hurtigkobling. Stolen kan også leveres med transitthjul som tilbehør. Delphin passer de fleste toaletthøyder. Oppfellbare armlen gir god bevegelsesfrihet. Sete, rygg, benstøtter og armlen i polyurethan for beste komfort.

Les mer >

Sopur Delphin

Media og dokumentasjon

Sopur Delphin fra siden
Sopur Delphin på skrå forfra

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.