Delphin

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

Delphin er en dusj- og toalettstol som egner seg svært godt til personer som er aktive og selvhjulpne i hverdagen og i forbindelse med personlig hygiene. Stolen kan benyttes både som dusjstol og toalettstol. Drivhjulene er kompakte, med helt tette drivringer og hurtigkobling. Oppfellbare armlen og oppfellbart fotbrett tilrettelegger for enkel forflytning. Sete og rygg er ergonomisk utformet i mykt og hudvennlig polyurethanskum. 

Delphin kan også leveres med små låsbare hjul.

Delphin passer de fleste toaletthøyder og leveres komplett med bøtte med lokk for bruk i andre situasjoner. Delphin kan deles uten bruk av verktøy.

Stolen egner seg for bruk i private hjem, på institusjoner og i basseng.

Be om brosjyre
Delphin
Økt maksimal brukervekt

Økt maksimal brukervekt

Med en maksimal brukervekt på 130 kg, er Delphin en pålitelig løsning for svært mange brukere.

Komfortabelt sete og rygg

Komfortabelt sete og rygg

Delphin er en dusjstol, toalettstol og transportstol i ett. Åpningen i setet kan dekkes til med et formstøpt sete-ilegg. Setet gjør stolen like egnet som transportstol som til bruk i dusjen.

Fotplate og polstring

Fotplate og polstring

Hel fotplate og polstring for beskyttelse av leggene. Mykt sete m/åpen front.

Bøtte med lokk og sete-ilegg inkludert

Bøtte med lokk og sete-ilegg inkludert

Delphin leveres komplett med bøtte med lokk og sete-ilegg som standard. Dette gjør det enda enklere å bestille en god løsning.

Små hjul til Delphin

Små hjul til Delphin

Delphin kan også bestilles med små, låsbare hjul bak for de som ikke kjører stolen selv.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:setebredde + 19 cm
Armlensavstand:43 / 48 cm
Vekt
Maks. brukervekt:130 kg
Totalvekt:ca 17 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon