Delphin

Meget god dusj-/toalettstol med flere bruksområder.

Delphin er en dusj- og toalettstol som egner seg svært godt til brukere som er aktive og selvhjulpne i hverdagen og i forbindelse med personlig hygiene. Stolen kan benyttes både som dusjstol og toalettstol. Drivhjulene er kompakte, med helt tette drivringer og hurtigkobling. Delphin kan også leveres med små låsbare hjul. Oppfellbare armlen og oppfellbart fotbrett tilrettelegger for enkel forflytning. Sete og rygg er ergonomisk utformet i mykt og hudvennlig polyurethanskum.

Delphin passer de fleste toaletthøyder og leveres komplett med bøtte med lokk for bruk i andre situasjoner.

Stolen egner seg for bruk i private hjem, på institusjoner og i basseng.

 

Les mer >

Delphin dusj og toalettstol

Media og dokumentasjon

Delphin har helt, oppfellbart fotbrett
Delphin har oppfellbare armlener
Delphin kan benyttes til dusj og stell

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.