NOVA 30

Individuell regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Leveres med eller uten sving.

Nova 30 har gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner og løsninger. Et bredt spekter størrelser, sammen med enkle, raske og trygge tilpasninger sørger for at Nova 30 passer alle brukere innen normal brukervekt. Det ergonomiske bevegelsesmønsteret gir god støtte i alle situasjoner. Svært god sittekomfort sørger for at også du som sitter lenge i stolen får en god opplevelse. 

Les mer >

Nova 30 stol med oppreisingsfunksjon

Media og dokumentasjon

Enkelt grep for sving og håndkontroll som er lett å forstå
NOVA - din beste stol i stua!
Nova - stol med oppreisingsfunksjon

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.