NOVA 30

Individuell regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon

Nova 30 har gjennomtenkte og brukervennlige funksjoner og løsninger. Et bredt spekter størrelser, sammen med enkle, raske og trygge tilpasninger sørger for at Nova 30 passer alle brukere innen normal brukervekt. Det ergonomiske bevegelsesmønsteret gir god støtte i alle situasjoner.

Nova 30 har tre individuelt styrte motorer som gir deg uendelige muligheter til stillingsendring i løpet av dagen. Sammen med svært god sittekomfort og god støtte sørger dette for en god opplevelse for deg som sitter lenge i stolen. 

Stolene leveres med en trygg svingfunksjon, med utløser på begge sider for fleksibel bruk. Dersom du har nedsatt funksjon i bena, kan du velge elektrisk sving.

Se alle nyhetene på NOVA 30. 

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Løfte og hvilestolen Nova 30
Velg mellom stoff og hud

Velg mellom stoff og hud

Nova finnes i et nøytralt, grått stoff eller i sort hud utførelse. 

Videoer for tilpasning av NOVA-stolene

Videoer for tilpasning av NOVA-stolene

Her finner du videoer som viser hvordan utføre tilpasninger på NOVA 20 og 30. 

NOVA- A2 Tilpasning av Setehøyde og Legglengde

https://youtu.be/YEDaepldSRs

NOVA- A1 Tilpasning av Setedybde og Bredde

https://youtu.be/ncU6H7rA53U

Nova - Demontere og montere armlenetopp

https://youtu.be/ohIN203XKWA

Nova - Fjerne innlegg i ryggtrekk

https://youtu.be/qwblnOrvBO0

Nova - Justering av armlenehøyde

https://youtu.be/IA-1IhC-UHU

Instruksjonsvideoer til NOVA-stolene

Instruksjonsvideoer til NOVA-stolene

Her finnes flere videoer som viser hvordan utføre justeringer eller bytte av deler på NOVA 20 og 30.

Bytte fot

https://youtu.be/uEXmQG5b9Vk

Bytte av elektronikk og aktuatorer

https://youtu.be/3nM7uIWpuOk

Tiltak for ujevn ryggbevegelse

https://youtu.be/EYvWxdZzoJw

Tiltak for sideveis fasthet i understell

https://youtu.be/Q35I4iVKUVU

Bytte av Aktuatorbolt og Fotbrettbøyle
(serienr. <N24396)

https://youtu.be/Ak_knt9HWM0

Bygge om til Rettløft (gjelder kun NOVA 20)

https://youtu.be/5cw-VyAl9BM

Flytting av Svingutløser (serienr. <N50000)

https://youtu.be/eFynZlero6I

Svingfunksjon

Svingfunksjon

Nova 30 leveres med sving. Svingfunksjon er nyttig i de tilfellene der du ønsker å benytte Nova 30 i ulike situasjoner, for eksempel mot kaffebordet og mot TV. I tillegg gjør svingfunksjonen det enklere å få en trygg oppreising ved at Nova 30 kan svinges bort fra bordet i denne situasjonen.

NYHET! Utløserhendel på begge sider som standard!
Utløserhendlene er enkle å få tak i når du sitter i stolen og de er laget slik at de ikke løses ut ved et uhell. En hendel på hver side av stolen gjør at personen kan benytte valgfri hånd. Svingfunksjonen har maksimal låsefunksjon, også over tid, i tillegg til at få bevegelige deler gir økt driftssikkerhet.

Har du redusert kraft eller funksjon i bena, eller av andre grunner finner det vanskelig å betjene vanilg sving? Da kan Nova leveres med elektrisk sving.

Unik setehøydejustering

Unik setehøydejustering

Det er viktig med riktig setehøyde for at oppreising fra stolen skal bli så god og trygg som mulig, samtidig som bena trygt kan plasseres på gulvet i sittende. Nova 30 leveres med en unik setehøydejustering.

Den trinnløse setehøydejusteringen kan utføres helt uten tunge løft, mens stolen står på foten sin. En måleskala hjelper deg å finne riktig innstilling og fysiske endestoppere gjør justeringen 100% trygg.

Optimal og trygg tilpassing

Optimal og trygg tilpassing

Nova 30 leveres i fem ulike størrelser. I tillegg kan hver enkelt størrelse tilpasses individuelt i setebredde, setedybde, setehøyde og armlenehøyde.

Alle tilpasninger er enkle å utføre. Ingen løse skruer, måleskalaer med markering for standardoppsett, samt endestoppere bidrar til raske og trygge justeringer.

 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:72 cm - 76cm - 80 cm (avhengig av valg)
Totallengde:156cm / 164 cm / 168cm
Setebredde:47-55 cm/ 53-61 cm
Setehøyde:40 - 60 cm (avhengig av valg)
Setedybde:42-53 cm
Setetilt:0° - 30°
Rygghøyde:72 cm / 80 cm
Ryggvinkel:100° - 125° (stol m/tilt)
Armlenshøyde:8 - 28 cm / 5 - 25 cm
Ytelse/Vekt
Totalvekt:fra 61,9 kg (avhengig av valg)
Maks. brukervekt:150 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Nova 20 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte og oppreisingsfunksjon. Nova 30 leveres med individuell elektrisk regulering av rygg, benstøtte, tilt og oppreisingsfunksjon. Nova 30 gir de aller beste mulighetene for å variere sittestillingen i løpet av dagen.

Begge modeller leveres med svingfunksjon med utløser på begge sider. Velg mellom grått stoff eller sort hud.

Nova stoler med oppreisingsfunksjon er på rammeavtale med NAV, så den kan søkes på via NAV Hjelpemiddelsentral. Dersom du ønsker å kjøpe Nova som privatperson, finner du den hos nettbutikken Hjelpemiddeldeal.no

Nei. Løfte- og hvilestol var den tidligere benevnelsen på en stol med oppreisingsfunksjon.

Nova gir selvstendighet til personer som av ulike årsaker har problemer med å reise seg eller sette seg ned i en stol. Trygt og stabilt, med minimalt bruk av krefter, gir Nova støtte i prosessen ved oppreising og når man skal sette seg ned i stolen. I tillegg har Nova oppreisingsstol en særdeles god komfort i sitte- og hvilestilling.

Ja. Nova leveres i fem ulike størrelsesvarianter – høy, standard, lav, smal standard og smal lav. I tillegg har alle variantene en rekke relevante og enkle innstillingsmuligheter, slik at Nova kan tilpasses hver enkelt person.

 1 2