Elektriske rullestoler / Levo / Elektrisk rullestol med ståfunksjon

Elektrisk rullestol med ståfunksjon

I øyehøyde med livet! Med en LEVO rullestol med ståfunksjon kommer du opp i ståhøyde med et enkelt trykk på en bryter. Du løftes trygt og komfortabelt til stående stilling slik at du aktivt kan delta i dagliglivets sysler. Produktet finnes i 2 poster i kontrakt med NAV; for voksne og for barn. Du finner også LEVO manuell rullestol med ståfunksjon under Manuelle rullestoler. 

Levo C3

Levo C3

- tar deg opp i høyden

Levo Combi

Levo Combi

Levo Combi er utgått

Ofte Stilte Spørsmål

Ja, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan nå kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en nettbutikk. Dersom du er ute etter et produkt som du ikke finner der, kan du sende en epost til nettbutikken og fortelle hvilket produkt du søker.

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi det til deg.
 1 2 3