Elektriske rullestoler / Elektrisk rullestol med ståfunksjon

Elektrisk rullestol med ståfunksjon

I øyehøyde med livet! Med en LEVO rullestol med ståfunksjon kommer du opp i ståhøyde med et enkelt trykk på en bryter. Du løftes trygt og komfortabelt til stående stilling slik at du aktivt kan delta i dagliglivets sysler. Du finner også LEVO manuell rullestol med ståfunksjon under Manuelle rullestoler. 

Ofte Stilte Spørsmål

Ja du kan få kjøpe våre produkter, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk. Dersom du ønsker et produkt som du ikke finner i nettbutikken, kan du sende en epost til hjelpemiddeldeal.no og fortelle hvilket produkt du søker. Dersom dette er vårt produkt, kan vi i de fleste tilfeller hjelpe deg med dette. 

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi den aktuelle brosjyren til deg. NB; husk å gi beskjed om at du ønsker en papirutgave!
 1 2 3 
Dette er LEVO: Ved berøring av en bryter løftes du trygt og komfortabelt til stående stilling for å kunne delta i ditt aktive liv. LEVO tilbyr akkurat det trenger: selvstendighet, mobilitet, støtte,helse og livskvalitet, på jobb, på skole eller hjemme.

Hver rullestol er designet basert på over 30 års forskning, utvikling og tilbakemeldinger fra brukere. Levo er stolte av å tilby rullestoler som kombinerer sittende og stående stillinger, tilpasset dine unike biomekaniske dynamikker, med manøvrerbarhet, størrelse, vekt, utseende og gode tilpasningsmuligheter.