Sitte & Stå / Kinetic Balance / Regntrekk / Raincape junior

Raincape junior

Regntrekk laget for å tåle kraftige regnskyll.

Raincape Junior er et regntrekk som dekker hele kroppen fra over hodet til under føttene, og holder hele kroppen og sitteputen tørr. Kan trekkes over rullestolryggen for å holde denne tørr. Hette justeres med velcro og sikrer god sikt. GEO TECH STORM 3 materiale som er vanntett, pustende, vindtett, lett i vekt og holdbart. Tilgjengelig i størrelsene 104, 116, 128, 140 og 152 i fargene blå og oransje.

Be om brosjyre
Regntrekk for junior rullestolbruker
Pustende, vind- og vanntett materiale

Pustende, vind- og vanntett materiale

Dette regntrekket er meget solid og tåler en skikkelig regnskyll. Pustende, vindtett, vanntett, vannsøyle 10.000 mmH2O. 

Cordura® forsterkning

Cordura® forsterkning

Cordura® forsterkning på innsiden av ermene og på delen som går under føttene for økt holdbarhet. 

Regulering av hette

Regulering av hette

Regulering av hetten er gjort enkel ved hjelp av velkro.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Varmeposene fra Kinetic Balance er fylt til randen med bla THERMOLITE® T3 EcoMade og T-Down EcoMade. Dette er tilsvarende fyll som benyttes i klær til polfarere. De resirkulerte fibrene er pustende, har lav egenvekt og har gode egenskaper i forhold til kompresjon, i tillegg til en svært god isoleringsevne. Over nevnte egenskaper sørger for at du holder deg varm og tørr på tur.

Cordura® er benyttet på bla innsiden av ermene på regntrekk Junior/regntrekk Plus for å forsterke og dermed øke holdbarheten på materialet. Dette vil føre til en bedre holdbarhet på slitasjeutsatte områder.

Varmeposen eller regntrekket festes rundt livet ved hjelp av et regulerbart bånd med spenne. Stram til etter eget ønske. Det er lange reguleringsbånd, noe som fasiliterer for at festespennen kan plasseres i siden. På denne måten kan du forbli sittende i rullestolen under hele prosessen.

Alle regntrekk fra Kinetic Balance, med unntak av Regntrekk Junior, kan etter bruk brettes sammen inn i sin egen lomme for enkel og praktisk oppbevaring. Når regntrekkene er brettet sammen i egen lomme opptar de svært liten plass.

For daglig renhold anbefales det at du tørker over varmeposen med en ren klut og mildt såpevann. Tørk over med fuktig fille for å fjerne såperester.
Dersom varmeposen er svært skitten, kan den vaskes i vaskemaskin på 30°. Varmeposen må ikke tørkes i tørketrommel.

 1 2 3