Sykkeldag i Vestfold

09.06.2021

Vi er å finne sammen med en rekke leverandører på sykkeldagen: Storås i Stokke 16.juni. Du må skanne QR-koden for å melde deg på denne dagen da det er begrenset antall besøkende hver time gjennom dagen. Vi gjennomfører trygge visninger av våre produkter og overholder gjeldende smittevernregler.  Du er hjertelig velkommen!  

Les mer

Ny kontrakt for regntrekk og varmeposer!

01.03.2021

1.mars startet en helt ny kontrakt med NAV som heter Kjøreposer, Varmeposer og regntrekk. Vi har varmeposer og regntrekk som gir deg god beskyttelse når du ønsker å ferdes utendørs.  

Les mer

Sterling Elite 2 Plus - trygg på 3 hjul!

16.02.2021

Av og til får vi innspill fra personer som bruker våre produkter. Noen av disse meldingene er så gode at de gir oss lyst til å fortelle de videre. Her er en tilbakemelding vi har fått fra Tomas Nesheim om bruk av vår scooter med 3 hjul, Sterling Elite 2 Plus.(Tomas fulle navn benyttes etter godkjennelse.)  

Les mer

Webinar hos Sunrise Medical

29.01.2021

Vi har nå arrangert noen webinarer om Posisjonering i sittende. Mer enn 150 personer har deltatt og gode tilbakemeldinger har vi fått. Vi vil derfor fortsette å tilby webinarer beregnet for personer som arbeider med hjelpemidler innenfor våre produktkategorier. Følg med på hva vi tilbyr, enten via Nyhetsbrev eller sjekk utvalget under STEPS kurs og webinarer på våre hjemmesider. Vårt neste webinar vil være onsdag 3.februar kl. 09.00. Her tar vi for oss Posisjonering i sittende – fokus på hodestøtten. 

Les mer

Quickie Nitrum vinner pris i Storbritannia!

04.12.2020

THIIS Magazine produserer hvert år en liste over produkter som anses som de beste i sin klasse. «Retailers ’Choice of the Year» blir valgt av britiske industriledere og produktene velges ut på bakgrunn av innovasjon, konsistent kvalitet og en rekke andre grunner. I år ble vi valgt som vinner i klassen «Lifestyle and Mobility» med vår splitter nye aktive rullestol QUICKIE Nitrum!

Les mer

Nyheter i ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

Nå starter Nav's nye kontrakt for manuelle rullestoler! I tillegg til at du igjen finner Quickie Helium-stolene finner du også mange nyheter fra oss.  

Les mer

Ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

1. oktober startet NAV's nye kontrakt for manuelle rullestoler. Sunrise Medical tilbyr flere nyheter sammen med noen gode gamle som mange kjenner fra før.    

Les mer

Kommer snart: Nitrum

28.09.2020

Vi ser frem til torsdag 1. oktober! Ny kontrakt for manuelle rullestoler starter og vi lover et godt utvalg med flere nyheter! Følg med!

Les mer

Sunrise kjøper opp Leckey og Firefly!

20.08.2020

Sunrise Medical gjennomfører strategisk oppkjøp av ledende produsenter innen barnehjelpemidler, Leckey og Firefly! Sunrise Medical er glad for å annonsere oppkjøpet av to av de ledende produsenter av pediatriske merkevarer, Leckey og Firefly.Oppkjøpet av James Leckey Design, sammen med datterselskapene Firefly Friends og Vida Global, utvider Sunrise Medicals pediatriske produktutvalg betydelig og tilfører ekspertise for tjenester innenfor terapeutiske fag. Dette gir Sunrise Medical en betydelig økning i porteføljen av høykvalitetsprodukter for barn.  

Les mer

Vi trenger flere nye medarbeidere!

09.07.2020

Sunrise Medical har ny utlyst flere ledige stillinger. Stillingene er nå publisert på Finn.no. Arbeidssteder i Vestby/Viken, Oslo/Viken, Nord-Vestlandet og Nordland.

Les mer

 1 - 2 - 3 - 4