Ny avtale for Elektriske rullestoler er signert!

20.01.2023

Den nye avtalen starter 15. mars 2023 og i denne vil du finne mange nyheter fra oss! Vi gleder oss over at vi har fått med 4 modeller fra vår produsent i Australia, Extreme X8 til barn og voksne samt Magic 360 i 2 varianter som er helt ny på det norske markedet. Videre kommer en super elektrisk rullestol for bruk på reiser. Q50R Carbon. Denne er sammenleggbar og lett å løfte! Videre ...

Les mer

NY kontrakt på Sitteputer!

19.01.2023

Ny kontrakt på Sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper fra 1. februar!  Du vil finne både velkjente og nye produkter i vårt sortiment.JAY-putene er kjent for god kvalitet og hvor enkle de er i bruk. Pakk ut av esken og legg rett i rullestolen. Kun normalt renhold kreves som vedlikehold. 

Les mer

Endelig! En elektrisk rullestol som veier 14,6kg!

22.12.2022

Glem det du tidligere har sett og prøvd av sammenleggbare elektriske rullestoler – dette er nemlig noe helt annet! Med sine 14,6kg (16kg inkl batteri) er Q50R Carbon superlett å løfte inn i bil og i tillegg svært enkel å legge sammen. Den perfekte følgesvennen på reise!

Les mer

Ny avtale for sitteputer signert!

07.12.2022

Ny kontrakt på sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper er nå signert! Ny avtale gjelder fra 1.februar, men du kan bestille alle puter allerede nå! De fleste av våre JAY-puter er med i ny avtale, nå også aktiv-puten Xtreme Active med to ulike oljepader. JAY sitteputer er klare til bruk rett ut av eske, er enkle i bruk og krever lite vedlikehold.

Les mer

NY interaktiv katalog over produkter til barn og unge!

29.11.2022

Vi lanserer nå en interaktiv produktkatalog over hjelpemidler til barn og unge fra Sunrise Medical. Vi anbefaler å benytte et Adobe-program (som f.eks. Adobe reader (gratisprogram)) for at alle lenker og funksjoner skal fungere best mulig. Du finner lenke til katalogen under Dokumentasjon på alle barneprodukter eller du kan klikke Les mer og du finner en lenke her. 

Les mer

QUICKIE og ZIPPIE er vinnere av Mobility Product Award 2022

15.08.2022

Sunrise Medical gleder oss over å kunne annonsere at QUICKIE NITRUM Hybrid og ZIPPIE Q300 M Mini er vinnere av Mobility Product Award 2022! 

Les mer

Ny kontrakt for Hygienehjelpemidler!

14.06.2022

Mandag publiseres det nye sortimentet i ny kontrakt for hygienehjelpemidler som gjelder fra 20.juni 2022. Da finner du Delphin som førstevalg i delkontrakt for dusj- og toalettstoler med drivhjul. ERGOtip-stolene med elektrisk tilt og elektrisk seteløft er fremdeles på avtale med stoler i ulike setebredder.  

Les mer

Quickie Nitrum vant Red Dot Designpris!

10.05.2022

Vi er stolt vinner av Red Dot Design Award 2022 med Quickie Nitrum! I denne årlige designkonkurransen har vi dette året vunnet med vår Quickie Nitrum som du også finner som vinner i sin post i kontrakt med NAV. 

Les mer

Ny kontrakt for hvilestoler med oppreisingsfunksjon!

27.04.2022

Mandag 2.mai vil du fremdeles finne den gode stolen med elektrisk oppreisingsfunksjon i NAV kontrakten. Det er ny kontrakt fra denne dato og du finner NOVA 30 på første plass i posten for stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon. 

Les mer

Ny kontrakt på moduloppbygde sittesystemer starter i dag!

01.03.2022

1. mars 2022 starter ny kontrakt på moduloppbygde sittesystemer.I denne kontrakten leverer Sunrise Medical AS de komfortable og omsluttende Breezy Nuage PLS-stolene i en helt ny delkontrakt, samt både kjente og nye sittemoduler med avanserte tilpasningsmuligheter fra Leckey.

Les mer

 1 - 2 - 3 - 4 - 5