Nyheter i ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

Nå starter Nav's nye kontrakt for manuelle rullestoler! I tillegg til at du igjen finner Quickie Helium-stolene finner du også mange nyheter fra oss.  

Les mer

Ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

1. oktober startet NAV's nye kontrakt for manuelle rullestoler. Sunrise Medical tilbyr flere nyheter sammen med noen gode gamle som mange kjenner fra før.    

Les mer

Kommer snart: Nitrum

28.09.2020

Vi ser frem til torsdag 1. oktober! Ny kontrakt for manuelle rullestoler starter og vi lover et godt utvalg med flere nyheter! Følg med!

Les mer

Sunrise kjøper opp Leckey og Firefly!

20.08.2020

Sunrise Medical gjennomfører strategisk oppkjøp av ledende produsenter innen barnehjelpemidler, Leckey og Firefly! Sunrise Medical er glad for å annonsere oppkjøpet av to av de ledende produsenter av pediatriske merkevarer, Leckey og Firefly.Oppkjøpet av James Leckey Design, sammen med datterselskapene Firefly Friends og Vida Global, utvider Sunrise Medicals pediatriske produktutvalg betydelig og tilfører ekspertise for tjenester innenfor terapeutiske fag. Dette gir Sunrise Medical en betydelig økning i porteføljen av høykvalitetsprodukter for barn.  

Les mer

Vi trenger flere nye medarbeidere!

09.07.2020

Sunrise Medical har ny utlyst flere ledige stillinger. Stillingene er nå publisert på Finn.no. Arbeidssteder i Vestby/Viken, Oslo/Viken, Nord-Vestlandet og Nordland.

Les mer

Rullator-kampanje!

07.07.2020

Vi har nå sommerkampanje på vår allsidige rullator: GEMINO 60! 

Les mer

Ny webside for Sunrise Medical-gruppen

03.07.2020

NYHET!  En ny webside presenterer oss som et verdensomspennende selskap!

Les mer

Informasjon om smittevern-tiltak

02.07.2020

Med bakgrunn i de siste måneders endring av arbeidsform ønsker vi å gi en kort informasjon om våre rutiner fremover.    Vi ønsker å opprettholde en hverdag med møter, demonstrasjoner, ekspedering av bestillinger og andre henvendelser som tidligere. For å ivareta både våre kunder og oss selv har vi innført noen nødvendige tiltak i vårt daglige arbeid. Spesielt gjelder disse endringene våre medarbeidere som arbeider ute hos deg som kunde.   

Les mer

Nye produkter for tyngre personer!

10.06.2020

Vi lanserer nå 2 nye produkter for personer som veier litt mer. Våre Real arbeidsstoler har fått følge av Real 9200 Twin som er en større, forsterket arbeidsstol med maks brukervekt på 275 kg. Dusj/toalettstolen Ergotip 11 er en ny stol med samme konfigurasjon som de øvrige, men stolen er større og forsterket slik at den vil tåle en brukervekt på inntil 275 kg. 

Les mer

Flere nye videoer - nå på web!

28.05.2020

Vi fortsetter vår presentasjon av produkter via videofilmer. Du finner linkene under det enkelte produkt. Nå også for alle våre Real arbeidsstoler.

Les mer

 1 - 2 - 3 - 4