Støtte til aktivitetshjelpemiddel som voksen

05.01.2022

Nytt år og nye muligheter for å søke om støtte til voksne som har behov for et aktvitetshjelpemiddel. Ønsker du å søke, hjelper vi gjerne med et tilbud på et av våre produkter.

Les mer

Nytt år - Ny elektrisk rullestol!

04.01.2022

Vi ønsker alle våre kunder et godt nytt Extreme X8-år! Vi starter 2022 med å lansere en helt ny elektrisk rullestol for utebruk! Extreme X8 er en rullestol med 4-hjulstrekk. Den har suveren fremkommelighet på de aller fleste underlag. La ikke sand, grus eller snø hindre deg i å ferdes utendørs. At stolen er kort og har behov for liten plass for å snu er også en stor fordel! 

Les mer

Nye webinarer er publisert!

15.11.2021

Vi er i full gang med flere nye webinarer denne høsten/vinteren. I tillegg til de 3 posisjoneringswebinarene er det også webinarer som handler om manuelle og elektriske rullestoler. Følg med under STEPS kurs og webinarer på våre hjemmesider. Her finner du beskrivelser og enkelt  påmeldingsskjema. 

Les mer

Ny kontrakt for regntrekk og varmeposer!

05.10.2021

1.mars i år startet en helt ny kontrakt med NAV som heter Kjøreposer, Varmeposer og regntrekk. Vi har varmeposer og regntrekk som gir deg god beskyttelse når du ønsker å ferdes utendørs.  

Les mer

Sterling Elite 2 Plus - trygg på 3 hjul!

16.02.2021

Av og til får vi innspill fra personer som bruker våre produkter. Noen av disse meldingene er så gode at de gir oss lyst til å fortelle de videre. Her er en tilbakemelding vi har fått fra Tomas Nesheim om bruk av vår scooter med 3 hjul, Sterling Elite 2 Plus.(Tomas fulle navn benyttes etter godkjennelse.)  

Les mer

Webinar hos Sunrise Medical

29.01.2021

Vi har nå arrangert noen webinarer om Posisjonering i sittende. Mer enn 150 personer har deltatt og gode tilbakemeldinger har vi fått. Vi vil derfor fortsette å tilby webinarer beregnet for personer som arbeider med hjelpemidler innenfor våre produktkategorier. Følg med på hva vi tilbyr, enten via Nyhetsbrev eller sjekk utvalget under STEPS kurs og webinarer på våre hjemmesider. Vårt neste webinar vil være onsdag 3.februar kl. 09.00. Her tar vi for oss Posisjonering i sittende – fokus på hodestøtten. 

Les mer

Quickie Nitrum vinner pris i Storbritannia!

04.12.2020

THIIS Magazine produserer hvert år en liste over produkter som anses som de beste i sin klasse. «Retailers ’Choice of the Year» blir valgt av britiske industriledere og produktene velges ut på bakgrunn av innovasjon, konsistent kvalitet og en rekke andre grunner. I år ble vi valgt som vinner i klassen «Lifestyle and Mobility» med vår splitter nye aktive rullestol QUICKIE Nitrum!

Les mer

Nyheter i ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

Nå starter Nav's nye kontrakt for manuelle rullestoler! I tillegg til at du igjen finner Quickie Helium-stolene finner du også mange nyheter fra oss.  

Les mer

Ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

1. oktober startet NAV's nye kontrakt for manuelle rullestoler. Sunrise Medical tilbyr flere nyheter sammen med noen gode gamle som mange kjenner fra før.    

Les mer

Kommer snart: Nitrum

28.09.2020

Vi ser frem til torsdag 1. oktober! Ny kontrakt for manuelle rullestoler starter og vi lover et godt utvalg med flere nyheter! Følg med!

Les mer

 1 - 2 - 3 - 4