Ny kontrakt for Hygienehjelpemidler!

14.06.2022

Mandag publiseres det nye sortimentet i ny kontrakt for hygienehjelpemidler som gjelder fra 20.juni 2022. Da finner du Delphin som førstevalg i delkontrakt for dusj- og toalettstoler med drivhjul. ERGOtip-stolene med elektrisk tilt og elektrisk seteløft er fremdeles på avtale med stoler i ulike setebredder.  

Les mer

Quickie Nitrum vant Red Dot Designpris!

10.05.2022

Vi er stolt vinner av Red Dot Design Award 2022 med Quickie Nitrum! I denne årlige designkonkurransen har vi dette året vunnet med vår Quickie Nitrum som du også finner som vinner i sin post i kontrakt med NAV. 

Les mer

Ny kontrakt for hvilestoler med oppreisingsfunksjon!

27.04.2022

Mandag 2.mai vil du fremdeles finne den gode stolen med elektrisk oppreisingsfunksjon i NAV kontrakten. Det er ny kontrakt fra denne dato og du finner NOVA 30 på første plass i posten for stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon. 

Les mer

Ny kontrakt på moduloppbygde sittesystemer starter i dag!

01.03.2022

1. mars 2022 starter ny kontrakt på moduloppbygde sittesystemer.I denne kontrakten leverer Sunrise Medical AS de komfortable og omsluttende Breezy Nuage PLS-stolene i en helt ny delkontrakt, samt både kjente og nye sittemoduler med avanserte tilpasningsmuligheter fra Leckey.

Les mer

Ny elektrisk rullestol!

19.01.2022

Vi starter 2022 med å lansere en helt ny elektrisk rullestol for utebruk! Extreme X8 er en rullestol med 4-hjulstrekk. Den har suveren fremkommelighet på de aller fleste underlag. La ikke sand, grus eller snø hindre deg i å ferdes utendørs. At stolen er kort og har behov for liten plass for å snu er også en stor fordel! 

Les mer

Støtte til aktivitetshjelpemiddel som voksen

05.01.2022

Nytt år og nye muligheter for å søke om støtte til voksne som har behov for et aktvitetshjelpemiddel. Ønsker du å søke, hjelper vi gjerne med et tilbud på et av våre produkter.

Les mer

Ny kontrakt for regntrekk og varmeposer!

05.10.2021

1.mars i år startet en helt ny kontrakt med NAV som heter Kjøreposer, Varmeposer og regntrekk. Vi har varmeposer og regntrekk som gir deg god beskyttelse når du ønsker å ferdes utendørs.  

Les mer

Sterling Elite 2 Plus - trygg på 3 hjul!

16.02.2021

Av og til får vi innspill fra personer som bruker våre produkter. Noen av disse meldingene er så gode at de gir oss lyst til å fortelle de videre. Her er en tilbakemelding vi har fått fra Tomas Nesheim om bruk av vår scooter med 3 hjul, Sterling Elite 2 Plus.(Tomas fulle navn benyttes etter godkjennelse.)  

Les mer

Quickie Nitrum vinner pris i Storbritannia!

04.12.2020

THIIS Magazine produserer hvert år en liste over produkter som anses som de beste i sin klasse. «Retailers ’Choice of the Year» blir valgt av britiske industriledere og produktene velges ut på bakgrunn av innovasjon, konsistent kvalitet og en rekke andre grunner. I år ble vi valgt som vinner i klassen «Lifestyle and Mobility» med vår splitter nye aktive rullestol QUICKIE Nitrum!

Les mer

Nyheter i ny kontrakt for manuelle rullestoler!

01.10.2020

Nå starter Nav's nye kontrakt for manuelle rullestoler! I tillegg til at du igjen finner Quickie Helium-stolene finner du også mange nyheter fra oss.  

Les mer

 1 - 2 - 3 - 4