Solido 2

Funksjonelt senge- og lesebord til bruk over seng eller stol.

Solido 2 er et funksjonelt senge- og lesebord for bruk ved opphold i seng eller stol.

Spis komfortabelt med et stødig bord som kommer godt inn over sengen eller stolen. Den store spiseplaten kan vinkles for lesing eller skriving. En støttekant sørger for at for eksempel papirer eller nettbrett ligger støtt.

Solido 2 lar seg enkelt regulere til riktig høyde.

Kontakt
Solido 2 senge- og lesebord
Spiseplaten kan vinkles

Spiseplaten kan vinkles

Kan vinkles til begge sider – Spiseplaten kan enkelt vinkles til begge sider, -40°, -20°, 0°, 20° eller 40°. Dette gir fleksibel bruk. Utløserhendel for vinkel finner du lett tilgjengelig fra begge sider av bordet.

Sideplaten er alltid horisontal

Sideplaten er alltid horisontal

Alltid tilgang til kaffekoppen – Sideplaten vil alltid stå horisontalt og fungerer som avlastningsplass når spiseplaten er vinklet.

Høyderegulerbart

Høyderegulerbart

Høyderegulerbart – Solido 2 er trinnløst høyderegulerbart ved hjelp av en hendel. Bordet kan raskt og enkelt stilles inn til riktig høyde.

Lett å flytte

Lett å flytte

Enkelt å trille – Med doble 50mm Tente hjul er bordet enkelt å flytte dit du trenger det. To av hjulene har brems slik at bordet står stødig på plass.

Enkelt renhold

Enkelt renhold

Enkelt å holde rent – Enkelt design og rene linjer gjør bordet enkelt å holde rent og hygienisk.

Dimensjoner
Totalbredde:990mm
Totalhøyde:1013mm
Dimensjoner:450x760mm (Spiseplate)
specs.heightadjsutment:713-1013mm (Bordplatehøyde)
Capacity:30 kg (Maks. belastning)
Vekt
Totalvekt:17kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Et senge- og lesebord er et bord som kan plasseres slik at bordplaten er over sengen. Bordplaten kan for eksempel benyttes til måltider eller oppbevaring. Bordplaten er vinkelregulerbar og i vinklet stilling gir bordet gode muligheter for å plassere en bok, et blad eller nettbrett for å kunne lese. Senge- og lesebord skiller seg fra nattbord ved at det ikke har skuffer eller skap.

Ja, Solido 2 har et understell som er laget for å kunne benyttes både sammen med seng og med stol, for eksempel en lenestol.

Senge- og lesebord kan benyttes både i hjemmet og på institusjon. Bordet kan benyttes i alle sammenhenger der det er behov for å plassere bord over personen i seng eller i stol, eller som avlastningsplass.

I mange sammenhenger benyttes disse begrepene om hverandre. De aller fleste sengebord har vinkelregulerbar plate for lesing

Ja, Solido 2 er på kontrakt med NAV fra 1.juni 2023.