Leckey MyWay

Stabiliserende gåstol utstyrt med et revolusjonerende sele-system.

MyWay sin åpne design og revolusjonerende vest gir kjernestabilitet og bidrar til kontroll av armer og ben slik at bruker får optimale gangmuligheter.
Det åpne rammedesignet gir barnet økt mulighet for interaksjon, som i sin tur skaper flere muligheter for utvikling og læring. Det tillater også terapeuter å komme nær barnet og jobbe med barnets ben.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Gåstolen MyWay fra LECKEY
Åpent rammedesign

Åpent rammedesign

Det åpne rammedesignet på MyWay gjør berøring, deltakelse og det å oppleve lettere, og gir barnet mer muligheter for utvikling og læring. Det gir også terapeuter mulighet til å være helt nær barnet og jobbe med bena.

Nyskapende vest med stropper

Nyskapende vest med stropper

Det kan være vanskelig å bibeholde en god kjernekontroll (trunk alignment) i en oppreist posisjon. Vesten på MyWay gir struktur og komfortabel støtte, og fungerer på barn med ulike behov for postural støtte. Vesten gir en korsett lignende effekt, som kan være med på å øke sensorisk tilbakemelding, dempe ufrivillige bevegelser og gi komfort.

NB! Husk å kontrollere maks brukervekt både på ramme og vest. 

Tilbehør

Tilbehør

Fotguider er designet for å skille barnets ben for å kunne kontrollere saksegang.

Hodestøtte gir en sikker posisjon for barn med behov for ekstra støtte av hodet.

Belte for ledsager tillater en voksen å feste seg til MyWay-rammen og kontrollere rammens bevegelser. Det vil også gi ekstra støtte til barnet dersom det er nødvendig.

Det finnes en lang liste med tilbehør tilgjengelig for MyWay som lar deg konfigurere produktet etter barnets spesifikke behov.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Alder:Str.1: 1-5 år, Str.2: 4-11 år og Str.3: 9-16 år.
Vekt
Maks. brukervekt:Str.1: 25kg, Str.2: 50 kg - Str. 3: 80 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.