Salsa R2 Elektrisk rullestol

Kompakt og kraftig!

Kompakt for innendørs bruk og sterk for utendørs bruk. Salsa R2 egner seg godt til bruk innendørs med sine små ytre mål og du kommer lett til steder som f.eks. ved spisebordet. Med god fjæring og kraftige motorer (enda kraftigere enn sin forgjenger Salsa R) sikrer du deg god stabilitet og fremkommelighet utendørs. Justerbart setesystem og elektrisk tilt som standard. Elektrisk seteløft, benstøtter og ryggvinkling fås som tilbehør.

Les mer >

Quickie Salsa R2 produktbeskrivelse
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Oppfellbare armlen og utsvingbare benstøtter
Quickie Salsa R2
Quickie Salsa R2

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.