Vigo hodestyring

En diskret, proporsjonal hodestyring for elektrisk rullestol og hodestyrt mus i én og samme løsning.

Vigo hodestyring er en trådløs, proporsjonal hodestyring som gir personen mulighet til å styre den elektriske rullestolen og andre enheter med små og intuitive hodebevegelser.

Hodestyringen har et diskret design, som sørger for at personen har et uhindret synsfelt. Det lette hodestyringssettet er intuitivt å bruke og er enkelt å tilpasse og fininnstille til hodets bevegelsesområde samt skiftende behov. 

Kontakt
SWITCH-IT Vigo hodestyring
Dine hodebevegelser bestemmer

Dine hodebevegelser bestemmer

Vigo hodestyring gir mulighet for å utnytte hodebevegelser for å styre en elektrisk rullestol eller andre enheter, for eksempel PC. Vigo hodestyring konfigureres i henhold til personens hodebevegelser og muligheter, uansett hvor begrenset disse måtte være. Det er raskt og enkelt å sette opp Vigo, og den er enkel og intuitiv å bruke.

Utover å styre en elektrisk rullestol, kan Vigo fungere som en musepeker og kan kobles til enhver PC, smarttelefon eller nettbrett for å kommunisere, arbeide eller spille.

Sikkerhetsfunksjoner som nødstopp og registrering av uvanlig input er selvfølgelig på plass. Vigo har også funksjonaliteten til et bluetooth headset og kan ta i mot samtaler.

Perfekt posisjonert

Perfekt posisjonert

Hodestyringer som er festet på den elektriske rullestolen krever at personens hode alltid er innenfor hodestyringens område for å kunne benyttes på en effektiv måte. Vigo er plassert på personens hode og dermed opprettholder personen mulighet til å styre i de fleste situasjoner, selv ved forflytninger. Vigo hodestyringssettet kobles opp via bluetooth og der er derfor ingen forstyrrende ledninger i veien. 

Trådløs forbindelse

Trådløs forbindelse

Vigo hodestyring ser ut som et helt vanlig trådløst headset, med sitt diskrete og slanke design. Headsettet kobler opp via bluetooth slik at ingen ledninger kommer i veien. Det diskrete designet gir mulighet for bedre sosial interaksjon. Personen har et uhindret synsfelt og venner kan få øyekontakt og se ansiktsuttrykk. Vigo er en svært god løsning for personer som normalt vil bruke hodestyring, sug-og-blås, hakestyring eller andre alternative styreløsninger. 

 

Brukerdefinert kjøreopplevelse

Brukerdefinert kjøreopplevelse

Med desktop- og mobilapplikasjonen kan kjøreopplevelsen enkelt tilpasses ned til minste detalj. Hver hodebevegelse, og hva denne tolkes til, kan konfigureres individuelt. Vigo måler konstant personens hodeposisjon i rommet, og vil reagere dersom bevegelsene er utenfor sikkerhetsverdiene som er oppgitt. Dette gir en trygg løsning. 

Justeringer av hodebevegelsesområdet kan enkelt gjøres i app´en. Dette gjør Vigo til en alsidig løsning som kan tilpasses skiftende behov over tid. 

Elektriske setefunksjoner

Elektriske setefunksjoner

Vigo hodestyring gir personen mulighet til å styre de elektriske setefunksjonene ved hjelp av hodebevegelser.  Dette gir selvstendig stillingsendring. Seteløft, tilt og ryggvinkelregulering ved hjelp av hodebevegelser - det er ingen grunn til å bruke joysticken. Hodestyringssettet opprettholder sin posisjon når det endres mellom setefunksjoner og kjøremodus.

Hva er inkludert i Vigo hodestyring?

Hva er inkludert i Vigo hodestyring?

  1. Vigo hodestyring (hodestyringsett)
  2. Hodestøttekontakt
  3. Cubo (digital skjerm/display)
  4. Link (interface mellom rullestol og hodestyringen)
  5. Bluetooth-dongle (forbindelse til PC)
  6. Ladekabel