TouchDrive 2

Touchscreen

TouchDrive 2 benytter dokumentert touch-screen teknologi fra mobiltelefoner til ultra-sensitive og presise proporsjonale kjøreegenskaper til styring av rullestolen. Aktiveres ganske enkelt ved å berøre glassoverflaten på enheten; ingen krav til kraft. Ved konstant kontakt med skjermen oppnås alle kjøreegenskapene, inklusiv å snu og endre kjøreretning.

TouchDrive 2 muliggjør adgang til mode enten gjennom en innebygget mode-kontakt på skjermen (Switch-It logo) eller en 3,2 mm mono jack-port til eksterne, mekaniske mode-kontakter. TouchDrive 2 kan konfigureres, så nøytral er midt på det aktive område (absolutt) eller bevegelig (relativ).

Les mer >

Switch-It TouchDrive 2 styreenhet

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.