{

LECKEY MyWay+

MyWay+ er en unik gåstol med åpent design som støtter barnet i en oppreist stilling, og som tillater hendene å være fri. Dette gir muligheter for forbedret gange, og maksimerer mulighetene for utforsking, samhandling og deltakelse.

Be om brosjyre

Stabiliserende gåstol utstyrt med en revolusjonerende vest

Vi introduserer MyWay+, en videreutvikling av MyWay, rekonstruert for økt individualitet.
Det åpne rammedesignet kombinert med den revolusjonerende vesten, i tillegg til et stort utvalg av tilbehør, gjør at MyWay+ kan skreddersys for å passe ulike behov- og muligheter.
Nøkkelen til å optimalisere et barns potensiale ligger i en tidlig tilnærming. Vi har derfor endret størrelsen på den minste rammen, for å imøtekomme de aller minste, og gi de muligheten til å utvikle sine fysiske, kognitive, og sosiale ferdigheter.

Be om brosjyre
Leckey MyWay+

Skreddersydd tilnærming til hvert barn

MyWay+ er tilgjengelig i tre størrelser med seks fargekodede vester. MyWay+ gir individualitet til en verden av gåstoler, og er nå tilgjengelig med et enda bredere utvalg av tilbehør.
For å kontrollere saksegang finnes det justerbare fotguider, eller den nye abduksjonsklossen. Begge designet for å skille barnets ben.

De nye høyderegulerbare ledsagerhåndtakene gjør at gåstolen kan manøvreres i mindre områder, og vil bidra til at de første stegene enklere mestres og blir meningsfulle. 
Hodestøtte, basic eller complex, gir en sikker posisjon for barn med behov for ekstra støtte av hodet.
Brukerhåndtak, basic eller de multiregulerbare complex, gir barnet muligheten til å stabilisere armene og kontrollere bevegelser.
Tilbehøret fungerer sammen for å sikre at MyWay+ kan skreddersys til hvert barns individuelle behov.

Skreddersydd tilnærming til hvert barn

MyWay+ er utviklet med tanke på barnets utvikling

Barn i behov av gåstol har ofte redusert muskelstyrke, spesielt rundt bekken- og hofter. Dette kan påvirke barnets gange, funksjon og utvikling av hofteleddet. Den nye sidestegsfunksjonen på MyWay+ låser hjulene i sidelengs posisjon, og gir mulighet til å målrettet styrke hoftemuskulatur samtidig som barnet er fullt støttet i gåstolen.

For at barnet skal komme seg fra stående til gående kreves en mengde små, men viktige milepæler. Sideveis vektforskyvning, sidesteg, og balansekontroll. Ved hjelp av pedaltilbehøret og muligheten for sidesteg vil MyWay+ støtte disse utviklingstrinnene, og oppmuntre til selvstendig bevegelse.

Regulering av ryggvinkelen i tillegg til grov- og fin høydejustering kan utføres uten bruk av verktøy. Det brede utvalget av tilbehør kombinert med verktøyfri regulering, sikrer at terapeut eller omsorgsperson kan optimalisere posisjonering for å maksimere barnets deltakelse og lek.

MyWay+ er utviklet med tanke på barnets utvikling

MyWay+ Pedal

MyWay+ Pedal er en revolusjonerende elliptisk trener som kan monteres på MyWay+ Size 2 og 3. Til forskjell fra sykling, som oppmuntrer til en framoverlent og sittende stilling, vil steg i en oppreist og vektbærende posisjon styrke legg, lår- og setemuskulatur.   

Den elliptiske bevegelsen gir en sansemotorisk opplevelse som etterligner gange. For barn som har vanskeligheter med gange, kan pedal brukes passivt for å fremme muskelminne og oppmuntre til et godt steg. I sin tur kan passivt bruk erstattes av aktivt bruk, ved at barnet setter i gang bevegelsen selv. Barnet kan også gå fra å ha fotguider påmontert for så å fjerne de, for en mer utfordrende økt i gåstolen.

Viktigst av alt, gangtrening blir gøy!

Regulering av ryggvinkelen i tillegg til grov- og fin høydejustering kan utføres uten bruk av verktøy. Det brede utvalget av tilbehør kombinert med verktøyfri regulering, sikrer at terapeut eller omsorgsperson kan optimalisere posisjonering for å maksimere barnets deltakelse og lek.

MyWay+ Pedal

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:MyWay+ Size 1; 570mm – MyWay+ Size 2; 670mm – MyWay+ Size 3; 720 mm
Totallengde:MyWay+ Size 1; 840mm - MyWay+ Size 2; 930mm - MyWay+ Size 3; 1180mm
Alder:MyWay+ Size 1; 1 til 5 år MyWay+ Size 2; 4-11 år MyWay+ Size 3; 9-16 år
Vekt
Maks. brukervekt:MyWay+ Size 1; 25kg - MyWay+ Size 2; 50kg - MyWay+ Size 3; 80kg
Totalvekt:MyWay+ Weight 1; 14kg - MyWay+ Weight 2; 7.5kg - MyWay+ Weight 3; 11kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon